Sizce Anıtkabir’e cami yapılmalı mı?

Bu konuyu tamamen fikir alışverişi amaçlı soruyorum, tartışma çıkarmak değil.

Anıtkabir hepimiz için önemli ve sembolik bir yer. Bazı kişiler orada ibadet etmek isteyenler için bir cami ya da mescit yapılmasını savunuyor, bazıları ise bunun uygun olmayacağını düşünüyor.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Lütfen herkes düşüncesini saygı çerçevesinde paylaşsın

Ancak benim fikrim hayır yönünde çünkü doğruyu konuşmak gerekirse senelerce Türkçe ezanın okunmasını savunmuş. 1923'te 1950 arasında birçok yasaklar gelmiş, Anıtkabir'e cami yapılması mantıklı bir yaklaşım değil. Üstelik Anıtkabir'e Ben bir gün olsun gidip de dua eden hiç kimseyi görmedim herkes saygı duruşunda bulunup çıkıyor nasıl kabir ziyareti onu da anlamış değilim.

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
8 ay
Neden kimse kimsenin düşüncesine saygı duymayı bilmiyor bilmiyorum ben bu soruyu öylesine açtım ve ister istemez fikir alışverişinde bulunmak için yazdım, Atatürk düşmanı değilim ama bazı şeyleri de söylemek gerekirse her insanın hatalı şeyleri olur aynı zamanda herkes herkesle aynı düşünmek zorunda değil
Güncellemeler
8 ay
Süper soru paylaşımı için teşekkür ederim emeği bulunan herkese rica ediyorum herkes fikirlerini özgürce ifade edebilir ama insanları suçlamadan ama birbirine saygı duyarak ifade etmelidir herkes aynı fikre sahip olmak aynı düşünceye sahip olmak değil sadece bizim buradaki amacımız eğlence platformu olduğu için fikir alışverişinde bulunmak birbirimizi taşlamak değil zaten böyle cevapları da hiçbir zaman cevap vermeyeceğim