Güncellemeler
16 sa
Keşke her insan anne baba olmasa özellikle de çocuklarını zorba yetiştirenler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fandomunda olduğu bir müzik grubunun fanları son zamanlarda onu çok linçlediği için bunu yapmış. Gariban daha Mart ayında üniversiteden mezun olmuş. Fanların çoğu küçük çocuklardan oluşuyor ve insanlar hâlâ tüm çocukların melek olduğunu iddia ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunu bilmiyorum ama canlı yayında kurye tarafından vurulan güzellik salonu olan birisi vardı onu hatırlattı şimdi
Evet onu da görmüştüm sevgilisi kartel üyesiymiş
Eski sevgilisiymiş
Belki parayı ondan bulmuştur salon kurmak için sonra ayrılınca taktı
Kız 31 İQ aptal birisi. İnsanların tepkisine göre mi yaşanır
Aslında psikolojisi ve mental düşük insanlar ya da sallantılı insanlar biraz takabilir ama günün sonunda güçlenip kendi hayatına bakmak gerekiyor
Daha beterlerini aileler yapıyor Türkiye'de. Hatta çoğu çocuk üniversite lise sayesinde aileden ayrılınca şükrediyor. Kolay hayatlar yaşayan insanlar etkilenir böyle şeylerden. Bana öyle bir şey dese fanlar yayında 🍆 mı çıkartıp sallardım. Görürlerdi laf etmeyi
Ay çok güldüm Ahahah gerçekten küçük yaşta ben hayatımda Kader’in Siri’sini yediğim için şu an aşırı bir şeyler etkilemiyor benim mentalim güçlü yani
Sanırım fazla duygusalmış. Keşke öyle bişey yapacağına direkt hesabını falan silseymiş
TR de mental güçlü olmayınca yaşanmıyo. Hayat zor maalesef. Derdi olmayan insanlar da kendine bu şekilde yapay dert üretiyo
Arkadaşlar gerçekten en önemli şey psikolojik olarak güçlü olmak hiçbir şeyi takmamak demiyorum illaki takacağız ama inanın öbür türlü kafanıza sıkarsınız çok zor yaşarsınız
Öyle ya. Ama şu da var kızın yaşadığı ülkede çok fazla zorbalık oluyor yani okullarda evlerde falan sanırım bide tüm dünyadan linç yiyince böyle bişey yaptı
@tellitelliturnaa cidden öyle bende zamanında okuldaki zorbalıklar sebebiyle böyle bişeye kalkıştım ama sonra akıllandım tabi
Kız ortaokulda falan benim de kilomla çok dalga geçiriyorlardı şerefsizler ben de onlarla dalga geçiyordum bağırıyordum çağırıyordum kendimi savunuyordum susmuyordum yanicaz kırdım Allah’tan tabii ki de insan zaman zaman üzülüyor ediyor ama zaman geçiyor şu an 23 yaşındayım hiçbirini takmıyorum Taktığım şeyleri de yaptırırım ya da değiştiririm
minanin mentali iyi degilmis zaten daha once de denemis #ntihar#i ama yine de niki o canlı yayını acmamaliydi ya bilmiyorum kotu ınsanlardan nefret ediyorum gerçekten mina da o kadar güzelmiş ki melek gibi gerçekten üzüldüm onun için 😥😥😥
Çok üzücü gerçekten
Kötü örnek
Öyle tabi ama buna sebep olanlar çok daha kötü örnek
Olayı anlamadım
Kızın birisi dinlediği gruptan bir sanatçının hedef göstermesine kurban gidiyor. Sanatçı bu kızın adını vermeden ondan bahsediyor ve bunun üzerine grubun fanları bu kızı linçliyor. Kızda dayanamayıp canlı yayında in... r ediyor
Bu gerçek mi niye böyle bir şey yapmış acaba
Gerçek hatta watchpeopledie sitesine videosu bile düştü, korede haberleri de çıktı
Amaç neymiş peki
Detaylara yazmıştım ama tekrar yazayım. Dinlediği müzik grubunun fanları tarafından ağır linçlere maruz kaldığı için yapmış
Geçenlerde de kızılcık şerbeti oyuncusu vefat etmişti işte alkol kullanımı antidepresan falan bu insanların mental ve psikolojisi gerçekten çok düşük çok üzülüyorum halbuki ben de çok ağır şeyler yaşadım psikolojik olarak geçmişte zor şeyler de yaşadım ama maneviyata sığınmak dua etmek ilahi güce inanmak psikoloji düzeltmek için çok büyük etkenler insanlar elbetteki zor şeylerden geçiyor eğer kırılgan bir egon varsa bu tarz işlerden uzak duracaksın mesela ben sosyal medyada çok fazla aktif bir insan değilim çünkü sosyal medya çok iğrenç bir yer dünyanın belki öbür ucunda beni hiç tanımayan birisi benim hakkımda yorum yapmamalı
Maalesef öyle. Kız dinlediği gruptan bir sanatçının hedef göstermesine kurban gitti aslında. O yüzden bazı fanlar da o sanatçıyı suçluyor