Bahar candan Armağan çağlayan'a konuk olmuş şimdiden 3 milyon tıklandı video trend listesinde 7. Sırada
Beynimi hissetmiyorum, akıl tutulması gibi bişey hiçbişeyi birbirine bağlamadan düşünmeden konuşmak sanırım onun da dediği gibi herkesin hayali olsa gerek sorumluluk yok ve tırla para cidden haklı herkesin içinde ona özenen bir tarafı olsa gerek ahahahha
Bana kalırsanız herkesi trollüyor evde tek başına kendini izleyip gülme krizine girdiğine eminim bu da öyle mutlu oluyor
https://youtu.be/1UVrLpD3mE0
Beynimi hissetmiyorum, akıl tutulması gibi bişey hiçbişeyi birbirine bağlamadan düşünmeden konuşmak sanırım onun da dediği gibi herkesin hayali olsa gerek sorumluluk yok ve tırla para cidden haklı herkesin içinde ona özenen bir tarafı olsa gerek ahahahha
Bana kalırsanız herkesi trollüyor evde tek başına kendini izleyip gülme krizine girdiğine eminim bu da öyle mutlu oluyor
https://youtu.be/1UVrLpD3mE0
İzledim çok eğlendim
İzlemedim sevmiyorum
İzledim, süngere dönen beynimi toparlamaya çalışıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
-Ekonomiyle ne kadar ilgilisiniz?
+Çok ilgiliyim, alışveriş yapıyorum.
Bir bu kısmı görmüştüm instagramda :)
Bankaya gittim, bu kısmı da unutmayalım
Saçma sapan gereksiz birisi. Biraz izleyim dedim aşırı itici bir konuşması var.
Bir kac dakikalik konusmasina debk gelmistim galiba tiktokta o bir kac dakikaligi dinlemem bana yetti Armağan Çaglayan buna nasıl dayandı ona hayret ediyorum ben
İzlemedim ama kesinlikle izleyeceğim... Bu kızı gerçekten çok seviyorum, komik bir kız her izlediğimde gülme krizine giriyorum 😂
Valla ben de gülüyorum ya ilk defa olumlu yorum geldi😂😂 kız bence trollüyor zaten ortalığı
Hayır izlemedim, para verseler de izleyemem. Boş ve gereksiz bir insan.
Acılarını gülüşlerinin arkasına saklıyor ben öyle düşünüyorum. Önyargılı olan herkesi de biraz empatiye davet ediyorum.
izlemedim gözüm kanar kendime bu işkenceyi yapmak istemiyorum beyni yok bu kızın dikat çekme yapıyo ve psikoloji sorunları var bence
Çok itici kız babasını dondurma fabrikası yok diye ağlıyordu bu :D
normalde o programın videolarını izlerim ama bunu izlemedim. armağan bey kusura bakmasın artık :D
peki bu tip ne böyle çingene desen çingene değil zargana
Umarımda değil bu kadar mıymıy konuşan insanlara karşı beyinimin içinde yankı oluşturuluyor gibi hissediyorum bu beni çok rahatsız ediyor
Manasız bir şeydi söylediğin gibi bir yere bağlanmıyor en garip kısmı oladabilir olmayadabilir demesi
Ilerleterek izledim. Video bitince ne izlediğimi anlamadım 😅
slime videoları daha faydalı
Kanka salak bu kız neyini izliyorsun bebeğimmmm
"He" deyin geçin. Bi de onunla mı uğraşalım 🙄
beyin toplama problems...
bu kız hakkında düşünmüyorum
Döl israfı
izleyemedim ağdjsj
boş laf söz
Tam bir salak