Şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşılma gündem oldu.Hadise, kişisel Instagram hesabından, şarkıcı Reynmen’in Ela şarkısında dans ettiği anları “Alsam mı bir dal dudaklarından? #Vol1”notuyla paylaştı.
Hadise, paylaştığı videoyla sosyal medyayı salladı. Söz konusu paylaşımı 1 milyondan fazla kişi izlerken, Hadise de Twitter'da trend topic oldu. #fangoria #hadise
Hadise'nin sosyal medyayı sallayan videosunu izlediniz mi, ne düşünüyorsunuz?
Akıllı kadın nerede ne şekilde davranacağını biliyor sanatçı bunlar arkadaşlar tabii ki dikkat çekecek ben size birşey diyeyim en azından cesur ve gerçek anlamda görselliği on numara ve sergiliyor sakın günah vs demeyin işi bu onun yani sonuna kadar o vücutla bunları yapması helâl olsun diyorum burada ben kaç tane kız gördüm yağ bağlamış vücutları göğüs dekolteli vs iğrenç vücutlarıyla nasılım diye soran onların da ozguvenlerine hayranım ama hadise sergiler arkadaş kimse de iftira atmasın sonuna kadar da helal olsun diyorum
15 temmuz yalakalığı yaparak yeterince fan toplayamayan ablamızın dönüş yaptığını özetledi bana. Doğru seçim yapmış bence, ortalıkta ay yıldızlı tişörtler giyip sözde milliyetçi görünerek sırf yalakalık yapmaktansa yüzünü ve niyetini gizlemeyerek yaptığı daha cazip ve dürüst. Hem beğenmedik kustuk deseler de ülkemizdeki genel erkek kitlesinin bu videoyu en az iki kez izlediğine yemin edebilirim.
bir kadinin seksi hareket etmeye calismasinda bir sorun yok. bazi kadinlar gercekten seksi oluyor ve bunda ahlaksizca bir sey gormuyorum. ama hadise... kiymali borek kokuyor gibisin, kezban kelimesini neredeyse hic kullanmayan bana bile "kezban" lafini kullandirttiriyorsun. gercekten cok itici buluyorum cringeeee.
Özellikle açık izlemedim ama sabah magazin programında gördüm Kanal d'de ve gerçekten acıdım Allah akıl fikir versin Bu insanlara öyle yürek hoplatacak da bir şey göremedim ondaki olan bacak herkes de var ondaki olan göğüs herkes de var ülkenin kaymağını bunları yiyor Allah akıl fikir versin Allah ıslah etsin
Sadece hadise değil çoğu ünlü kendini sürekli medyada tutmak için çoğu yolu deniyor ve uyguluyorlar. Belki kavga bile etmemiştirler ama etti mahanası ile 1 2 ay haberlerde geziniyorlar. 1 şehit haberi 45 snye ya da en fazla 1 dk iken günlerce televizyonlarda oluyorlar ve ben bu konulardan iyice nefret ettim...
Hayır, izlemedim. Şahsen kendisini bir kaşar bulmaktayım, bu sebeple bu çeşit insanlar’a zaman ayırmam. Zaten böyleleri ilgi alanım değil. Video’yu izlemedim, ama kesin orasını burasını açıyor’dur.
Bu kadin benim ilk askim sene 2008de girdi hayatima 11 senedir beni fena yapiyor yavru hele son zamanlarda iyice kudurmus beni de kudurtuyo suna bakar misin kaplan gibi gari hrrrrrr
Hiç bir özelliği, yeteneği, ortaya koyabileceği sanatı, fikri olmadığı için üretim kabızlığından etiyle ünlü olmaya çalışan zavallı bir kezban olduğunu düşünüyorum.
Edya sallıycak gibi de deİldi; Konserlerinde bundan daha olay performanslar sergiliyor. Şaşırıp şuşurmak da yersiz; hiç yapmadı bir şeyleri yapmadı neticede, onun da olayı budur
Klasik Hadise pek şaşırmadım. :) Ama vücudu böyle değildi zayıfladı galiba güzel olmuş.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Konudan bagimsiz bu kadinin fizgi guzel mi sizce? Bende bu fizikteyim. Bacagim kalin gogsumde boyle ve belim bu genislikte. Cok benziyorum onun fizigine. Sizce guzel mi. Bazilari beli cok kalin yazmista
Dikkat Çekip , Gündeme Gelmeye Çalışan -Ki Sizlerin Sayenizde Bunu Başarmış Gibi- Vücudunu Sergileyerek Beğeni Toplamaya Çalışan Ucuz Insanlardan Biri.
En İyi Cevaplar