Ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medyada paylaştığı video ile gündeme bomba gibi düştü. Şarkıcının kuaförü ile üstünde bornoz varken yatakta hopladığı video eleştiri yağmuruna tutuldu.
Hadise'nin erkek kuaförüyle yatakta bornozla hopladığı video eleştiri yağmuruna tutuldu! Hadise'nin yaptığı sizce doğru mu?
bana ne der geçerim beni ilgilendirmez ama eleştirenleri aşağılayanları da ben anlamıyorum. bornozla poz veren her kadın erkekte erotik imgeler çağrıştırır. siz mayolu kaslı küvet içinde falan yakışıklı erkek görünce bilinçaltınızda Türkiye nin tarım sorunu ya da sosyo ekonomik problemleri çağrışıyorsa ! benim de size lafım yok !
Show dunyası, reklam ve raiting uğruna yapılan birsey. Sanırım hadise çizgiyi aşıyor ya da bişeylerın farkında değil. O ses turkıye de biraz toto kalkmış gibi_
Yaptığına doğru yanlış diye yorum yapmak bize düşmez bence ama insanların karşı cinsiyle bu kadar rahat münasebetler içine girmesi bana normal gelmiyor. Sınır olmalı.
Giydiği kıyafetler çok kapalıymış gibi bornozu çok açık bulmuşlar çok şaşırdım herkesin edebi kendine bene çok abartılıcak birşey uok insanlar ahlak bekçisi kesildi sadece
Beni ilgilendirmiyor. Ünlülerin hayatlarını kendi küçük dünyalarımızla bir tutmak da doğru değil zaten. Ben kuoforumle yatakta bornozla zıplamam o zıplayabilir. O Hadise, ben değilim.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Hadise'nin erkek kuaförüyle yatakta bornozla hopladığı video eleştiri yağmuruna tutuldu! Hadise'nin yaptığı sizce doğru mu?
En İyi Cevaplar