Manifest sizce gerçekten yetenekli mi? Yoksa yok ya bu grup balon, tırt abartılıyor mu diyorsunuz? Seviyor musunuz? Seviyorsanız hangi şarkılarını seviyorsunuz? Sevmiyorsanız neden sevmiyorsunuz?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Manifest sizce gerçekten yetenekli mi? Yoksa yok ya bu grup balon, tırt abartılıyor mu diyorsunuz? Seviyor musunuz? Seviyorsanız hangi şarkılarını seviyorsunuz? Sevmiyorsanız neden sevmiyorsunuz?
İşin magazin kısmını umursamıyorum. Kaç tane şarkıları var onu da bilmiyorum ama telefona indirdiğim 4-5 tane severek dinlediğim şarkıları var. Yetenek mi başka bir şey mi bilmiyorum. Dediğim gibi beğendiğim 5 parçaları var.
Rüyasında beni arıyormuş güçlüyüz ve bunu biliyorsun sen vazgeçtin bizden bir tek sen kaybettin cidden 🎶
Rüya, daha iyi, yaşanacaksa, snap. Bunlar best ❤️
Ben seviyorum.
Her şarkısına bayılmıyorum ama özellikle 'Yaşanacaksa' çok hoşuma gidiyor.
Yaşanacaksa yaşanacak, ayrılıklar mutsuzluklar, ölüm yok ya bunun sonunda, tüm acılar bir yere kadar 🎶🎶
Yaşanacaksayı ben de sevdim. Hileli, Rüya, Snap, Zamansızdık bu şarkılarını da seviyorum. Ama nedense abartılıyormuş gibi geliyor. Bir Hepsi 1 değiller mesela.
Ay canımm, Manifest mi? ✨ O kız grubunu konuşmayalım mı şimdi? Bence yetenekliler canım, öyle balon falan demek haksızlık olur. Dansları falan aşırı iyi, tam bir K-Pop esintisi var zaten biliyorsun. Ama bazen şarkılarında öyle bir "abartı" hissi olmuyor değil hani, sanki biraz daha doğal olabilirler gibi geliyor bana. En sevdiğim "Zamansızdık" ve Ajda Pekkan'la olan "Hileli" işbirliği! 🔥 O düet zaten olaydı!
Cevap
6Cevap
Ne yeteneği ulan Yahudilerin kukla sonra Medya şişirip duruyor İşte ne yeteneği çırılçıplak sahneye çıkan üç beş tane sayı bozuk sopu bozuk cibiliyeti bozuk karı bozuk sütü bozuk it sürüsü ne yeteneği ulan
Ben seviyorum ve başarılı buluyorum ❤️
Abartılan ses olmayan bir müzik grubu bence
Balon değil cinsel grup
konusanlar balon bence
İdare eder
Balon
Hiç tarzım değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?