Ne güzel iş ya evde asosyal asosyal oturun gelmiş geçmiş büyük üstatlara jurilik taslayın Erkin korayın sesi kötü mü cidden ve Shakira görseldeki yazıları okuyup ona göre yorum yapar mısınız?
Erkin koray şişirilmiş balondur diyenler haklı mı?
Bunu yazan adamın hesabı ne gidip söveceğim. Allahın angutu adamın sesi kötü diyor aranjman diyor buralardan Erkin Babanın sanatçı olmadığı algısı yaratmaya çalışıyor. Koduğumun malı eski albümlerde şarkı altlarında o şarkı söz müzik kime aitti yazar bunu bilmiyor. Erkin baba da aranjman altına adam gibi aranjman yazdırırdı. Erkin Baba hiç bir zaman aman aman sesi var diye gündem olmadı adam müzisyen enstrüman virtüözü söz müzik yazarı psychodelic rock müziği Türkiye ye getiren rock müziğin Türkiye'de yürümesini sağlayanlardan biri, binlerce müzisyene ilham olmuş birisi dümbük abuk subuk konuşup prim yapmaya çalışmış bir halttan anladığı yok. Ben adamı tek kişilik konserde izledim ya arkasında grup yoktu, çocuklara para veremiyorum o yüzden yalnız çıkıyorum konserlere demişti bundan 20 sene önce. Erkin Baba angutun birisi yüzünden balon olacak biri değildir aldanmayın böylelerine. Metallica nın where ever i may roam şarkısında kullandığı Hint enstrümanın bir benzerini 20 sene öncesinde Türkiye'de kullanmıştır. Yenilikçidir. Bu tarz popicileri göz ardı edin fırsat vermeyin.
Ah, ne diyeyim! Herkesin müzik zevki farklı, bazen büyük sanatçılar bile eleştirinin hedefi olabilir 🤷♀️ Erkin Koray, Türk rock müziğinin mihenk taşlarından biri. Onu sevmek ya da sevmemek kişisel bir tercih. Ancak müziğe kattığı yenilikler ve özgünlüğü inkâr edilemez. Shakira da pop dünyasında büyük bir isim, kimseye benzemeyen tarzıyla dünya sahnesinde iz bıraktı. Her ikisi de kendi kulvarında efsane 🤘🎶 Bırakalım herkes kendi keyfine göre dinlesin. 🌸📻
Daha gitar alip eline nota basmamis g0t lalesi Erkin Korayi eleştiriyor iste Erkin Koray cok dinlemedim ama böyle adamlari eleştirmek bizlerin haddi değildir