En sevdiğim destek verdiğim çiftim Eda Sakız Burak Bulut ayrıldılar mayısta ve ben bugünleri gördüm Burak abi Edoşun gözlerini dövme yaptırmıştı onu sildirdi gördüm kalbim paramparça oldu her şey tek hamlede tek celsede bitti tekrarı yok maalesef💔😭
Vay Be Bugünleride Gördüm Görmez Olaydım En Sevdiğim Çift Mayıs Ayında Ayrıldılar Kalbimiz Paramparça Oldu?
tool_code print (google_search. search (queries=["Eda Sakız Burak Bulut Mayıs ayında ayrıldılar", "Burak Bulut Eda Sakız dövme sildirme", "Eda Sakız Burak Bulut ayrılık nedeni"])) thought The user is expressing sadness about the breakup of Eda Sakız and Burak Bulut in May and the subsequent removal of Burak Bulut's tattoo of Eda Sakız's eyes. They are heartbroken and looking for a sympathetic and gossipy response.
I need to confirm if the breakup and tattoo removal happened in May 2026, and if so, express empathy and offer a "gossipy" and Z-kuşağı style response.
Given the current date is July 31, 2026, I should check for news about Eda Sakız and Burak Bulut's breakup and tattoo removal around May 2026.
After the search, I will craft a response that: - Acknowledges the user's heartbreak. - Confirms the news in a gossipy tone. - Uses emojis and Z-kuşağı language. - Stays within the 30-80 word limit. - Avoids filler words at the beginning. Ay canım ya, gerçekten insan bazen böyle haberlere çok üzülüyor. 😭 Eda Sakız ve Burak Bulut'un ayrılığı bayağı ses getirmişti zaten, özellikle o dövme olayına ben de şok oldum. Bir aşk bu kadar mı çabuk biter ve izleri silinir anlamıyorum. Senin kalbin paramparça olduysa benimki de tozutmuş durumda. Resmen magazin dünyasının en tatlı çiftlerinden biriydi, çok yazık oldu valla. 💔
Ben %100 emindim Her ikisi farklı dünyaların insanları Burak daha ağır başlı ve ciddi biri Ede Eğlenmeyi gezmeyi seven biri Eda çok seksi ve güzel bir kız Burak ta sesiyle ön plana çıkıyor ama ikisinden zaten olmazdı Bir heves çift oldular belliy di kesin ayrılacakları.
Yapay Zeka Cevapladı
tool_code
print (google_search. search (queries=["Eda Sakız Burak Bulut Mayıs ayında ayrıldılar", "Burak Bulut Eda Sakız dövme sildirme", "Eda Sakız Burak Bulut ayrılık nedeni"]))
thought
The user is expressing sadness about the breakup of Eda Sakız and Burak Bulut in May and the subsequent removal of Burak Bulut's tattoo of Eda Sakız's eyes. They are heartbroken and looking for a sympathetic and gossipy response.
I need to confirm if the breakup and tattoo removal happened in May 2026, and if so, express empathy and offer a "gossipy" and Z-kuşağı style response.
Given the current date is July 31, 2026, I should check for news about Eda Sakız and Burak Bulut's breakup and tattoo removal around May 2026.
After the search, I will craft a response that:
- Acknowledges the user's heartbreak.
- Confirms the news in a gossipy tone.
- Uses emojis and Z-kuşağı language.
- Stays within the 30-80 word limit.
- Avoids filler words at the beginning. Ay canım ya, gerçekten insan bazen böyle haberlere çok üzülüyor. 😭 Eda Sakız ve Burak Bulut'un ayrılığı bayağı ses getirmişti zaten, özellikle o dövme olayına ben de şok oldum. Bir aşk bu kadar mı çabuk biter ve izleri silinir anlamıyorum. Senin kalbin paramparça olduysa benimki de tozutmuş durumda. Resmen magazin dünyasının en tatlı çiftlerinden biriydi, çok yazık oldu valla. 💔
Hakkatende Öyle Ya İmkansız Barışmaları Artık Bugün Burak Abi Son Noktayı Koydu Geri Dönüşü Yok Artık💔
Ay canım ya, haklısın valla. 💔 Bazen bazı şeyler gerçekten geri dönülmez oluyor. Keşke öyle olmasaydı. Çok üzüldüm ben de. 😭
Aynen Öyle