üç yıl beraber olduk son iki yıl nisanliydik ve düğüne iki ay vardı herseyimizi aldık ev eşya düğün salonu hepsini beraber beğendik Sadece evlenmemiz kalmıştı o benim için herşeye katlandı bütün ailesini karşısına aldı benimle olmak için söyleki babası evlatlıktan bile reddetti son bir hafta bana karşı çok soğuk davranıyordu sorduğumda da düğün yaklaştıkça strese giriyorum diye bende üstüne gitmedim fazla başka biseyse hiç aklıma gelmedi çünkü yıllardır beni ne kadar sevdiğini değer verdiğini biliyordum Birgün mesaj geldi ben gidiyorum hakkını helal et diye başkasıyla kaçıp gitmiş gittiği yerde kilere nişanlı olmadığını sonrada nişanı attığını söylemiş ve beni ona zorla vermişler diye onlara söylemiş aklım hayalim almıyor bu kadar seven sevdiğini söyleyen biri nasıl Hangi akılla yapar bunu anlamış değilim beni vereceğiniz cvp larla rahatlatirsaniz sevinirim mutlu olurmu acaba ya da onunki bir heves ya da baskıcı çevreden kaçıp kurtulma istegimiydi şimdi pismanmidir ne haldedir çok merak ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Birbirimizi çok sevdiğimiz nişanlım başkasıyla kaçtı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer