Bence perde arkamda saklanan bir şeyler var. Ben Gülden'in öyle biri olduğunu düşünmüyorum, sanki o haklı gibi geliyor.
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neşe Karaböcek haklı. Gülden Karaböceği severim müziklerini hala dinlerim ancak müziklerindeki sözler de garip. Eniştesinin ablasından boşanıp kendisiyle evlenmesi neşe karaböceği haklı çıkardı. Gülden Karaböcek her türlü haksız bir kadın.
Neşe hep güldeni kıskanmış ama hep işine engel olmaya çalışmış gülden eniştesiyle evlenmekte haklı değil ama ablası ile boşandığında evlendi ve o bahsettiğin şarkılar hep gülden o adamdan boşandıktan yıllar sonraki şarkılar belki o adam için bile değildir
Gülden adama platonik olarak aşıktır. Zaten eniştesi boşanır boşanmaz güldenle evlenmesi normal bir durum değil hatta zaten baldızla evlenmek normal değil. Yasak aşk ilişkisi.
Ay tatlım, bu eski ama asla eskimeyen dedikoduya bayılıyorum! 🤩 Sen de benim gibisin, hep bir perde arkası ararız değil mi? Bence o dönem Neşe Karaböcek biraz fazla olayları büyüttü gibi. Gülden'in aşkına kimse karışamaz, kalbi kimi isterse onu sever! 🥰 Belki de kıskançlık vardı işin içinde, kim bilir? 🤫
Cevap
4Cevap
O konu kriminal araştırmada. Abidin Paşa'nın karısının aldattığı erkek bulununca sıra ona gelecek.
Öteki dünyada artık
Maun gürgen karaböcek var
olay ne ki
Gülden eniştesiyle evleniyo
Ben haklıyım
enişte baldız aşkı..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?