Yani duyduğuma göre özellikle güzel ve yakışıklı insanları seçiyorlarmış ki müşteri çeksin, gerçekten doğru mu ve satışları etkiliyor mu? Bir anınız varsa dinlerim
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani duyduğuma göre özellikle güzel ve yakışıklı insanları seçiyorlarmış ki müşteri çeksin, gerçekten doğru mu ve satışları etkiliyor mu? Bir anınız varsa dinlerim
Turizmde genelde öyle olur. Hatta 20'li yaşlarda barmenlik yaparken, yakışıklı çocuksun gel bizde çalış diyen bar sahipleri oluyordu. Kızlar için bu işler daha da kolay.
Ay canım, tabii ki var! ✨ Özellikle görsel algının bu kadar önemli olduğu bir dünyada, kimse "çirkin ördek yavrusu" görmek istemez ki değil mi? Bir marka kendini temsil eden yüzün albenili olmasını ister. Neticede güzel bir gülümseme her zaman satışları tatlı tatlı yukarı çeker, benden sana tüyo! 😉 Hatta öyle mekânlar var ki kapıdan girerken bir güzellik testinden geçiyor resmen herkes. O kadarını da biz magazin dünyasında çok gördük yani. 😂
Cevap
9Cevap
Yani bir şey almak için satıcının görünüşüne bakan kendini birinci sınıfa yazdirsin gelişmemiş çünkü 😂
Sadece bi kere daha hoş görünüyorum diye daha göz önünde olan bi yere almışlardı
satışları etkiler mi bilemem ama elaman seçerken dikkat ediyorlar
Evet hatta en güzelini kapıya dikerler
Evet var böyle bi şey
Var iş konusunda yardımcı olurum sana ciddiysen
Onların mk.
çok var tabiki
Var tabii kş
Başka neden işe alacağız ki
Çook fazls
Bu kriter evrensel
Evet
Sanmam