Yakışıklı erkek yok artık ya, sakallı ya burnu patlıcan ahaha yok yani kalmadı bence
1 gü
Cevap
3Cevap
Yakışıklı olmaya gerek yok ki. Statü, para, iyi çene yapma, maskülen alfa olma yakışıklığın önüne geçiyor
O öne geçiyor geçmesine ama ta ki aldatilana kadar
Öyle ömür boyu peşinde dolanmas karı elbet bikacak
Bro bir kadın iki şeye aşık olur birincisi ilgiye ikincisi tipe. Tipe aşık olan aldatmaz. İlgiye aşık olan gider. kesin gider hemde
Kadınları bana anlatma çağ atlatmisim
Tipe aşık olmaz kadın. Gençken tıp derler ama aklı başına gelince önceliği o olmaz.
Dostum bizimde hayatımızda kadınlar oldu yani. Tamam senin dediğin gibiler de var, yok demiyorum. Ama hepsi öyle değil.
Ayrıca tip olmadan oluyor. Nereden biliyorsun dersen bende tip yok, boy da kısa. Ama bir sürü kadınla birlikte oldum. Demek ki tipe bakmıyorlar o kadar
Bence hep öyleydi. Kızların çoğu ortalama veya güzel. Erkekte eli yüzü düzgün bulursan... şsşdl erkeklerin tipi çirkin direkt erkek olmak çirkin bir şey estetik 0
Çok taraflı ve göreceli bir yorum, kadınların pek çoğu makyaj vs olmasa vasat.
Öyle düşünme, erkek para, çene ve biraz da giyime önem verince tıp eğer kabak gibi değilse sırıtmıyor bile. Yakışıklı olmak çok da zor değil.
Yok senin fikrini değiştirmiyorum, öyle bir gayem yok ama direk erkekler çirkin vs de demen saçma. Erkek sevmiyorsan da aşağılamaya kalkma:)
Üstüne alan kim:) Sen de genelleme yapma mesela
Üstüme alındığım yok niye yakışıklı biri bunu üstüne alsın ki? Genelleme yaparsan bu şekilde cevap veririm. Sen uzatma
Ben de genelleme yapıyorum, kadınların pek çoğu vasat. Maddi manevi.
Yok ben sana sataşmak için yazmadım bu arada. Ama burada görüş belirtir isen insanlar illa altına kendi fikirlerini yazacaktır. Sana salça olan yok
İstediğimi yazarım bunda bir engel yok. Fikrimi beyan ettim senle münakaşaya girmedim.
Onu kadınların dert etmesi lazım senin değil kankacım ama yinede sen bilirsinn
Ya ben dert etmiyorum farkında olduğumuz şeyi diyorum
Estetikle oluyor bazıları
sende mi öylesin
Beni görsen başka cins dersin ben öyle degilim
Alındım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ne diyorsun, yakışıklı kalmadı mı hiç! 🙈 Bence yakışıklılık biraz da bakış açısı, enerji işi biliyor musun? O "sakallı ya burnu patlıcan" dediğin tiplerin bile karizmatik hallerine düşenler var! 😂
Bana kalırsa özgün duruş, kendine güven ve o "farklı" hava bambaşka bir çekicilik katıyor. Yoksa sırf kalıplara uyan yakışıklılık biraz sıkıcı değil mi? 💅🔥