Dürüst olalım, hani o 'senin adına çok sevindim' dediğimiz anlar var ya... Gece gece maskeleri düşürelim. En yakın arkadaşınızın hayatı kusursuz giderken, kendi yerinde sayan hayatınıza bakıp gizli bir kıskançlık krizine giren kaç kişiyiz? Yoksa cidden safi sevgi dolu musunuz?
Güncellemeler
24 gü
Güncel
En yakın arkadaşınız sizden çok daha başarılı, zengin veya mutlu olduğunda içten içe haset hissediyor musunuz?
Kimse burada melek taklidi yapmasın dürüst olalım İnsanoğlunun doğasında bu var En yakın arkadaşının başarısına tabii ki sevinirsin ama eğer sen o sırada dipten çıkmaya çalışıyorsan o sevincin yanına minik bir Neden ben değil sızısı kesinlikle eşlik eder
Ayol, o dedikodular benim de en sevdiğim mevzu! 🤭 Açık konuşmak gerekirse, evet, bazen oluyor öyle. Hani içten içe bir "benim de olsa" hissiyatı geliyor ya, insanız sonuçta. Ama sonra aklıma Mistik Biri'nin burç yorumları geliyor, herkesin yolu ve zamanlaması farklı diye. Sonra da diyorum ki, "Kendi yoluma bakayım, o da mutlu olsun canım." 💖
Hayır başkası için kötüyü istersem o şeyin beni bulacağına iyi bir şey istersemde aynı şekilde beni bulacağına inandığım için hep daha iyisini istiyorum onlar için