Kendi ışığına güvenen , başkasının parlamasından rahatsız olmaz.✨
Kıskanmak bir kenara aksine mutlu oluyorum ben. Sizler arkadaşınızı kıskanır mısınız yoksa tebrik mi edersiniz?
Sizden daha başarılı olan arkadaşınızı kıskanır mısınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tebrik ederim ama kıskanırım tabii başarısının sevincini dozunu aşmayarak yapsa iyi olur. Öyle gıcıkla yaparsa iş kötü bundan dolayı çok kızla kavgam oldu.
Kıskanırım çünkü Aslan burcuyum benim hiç suçum yok hep burcun yüzünden jsjsjsj Ama kötü bir kıskançlık değil bu, ben böyle çalışıyorum. Birinin benden daha iyi olduğunu görürsem kendi içimde bir yarışa girerim ve bu konuda kendimi geliştiririm. Ve her daim işe yarar.
Ekotipi alınmasın ama hiçbir zaman öyle bir takıntım olmadı çok kötü arkadaşımı başarılı olması bebek benim başarılı bir insanla arkadaşlık kurabilmem, kurmam demek... öyle arkadaşlarım oldu mu Evet oldu başarımı kıskanan arkadaşlarım oldu ama en sonunda benim arkadaşlığımı bitirmeme kalmadan onlar bir şekilde benim hayatımdan daha savrulup gitti. Emin olun Eğer gerçekten da tamamen EGO ile çalışan bir asalak değilsiniz siz yapmadan Hayat hayatınızdaki Kirli insanları alıp gidiyor
Kıskanmam, imrenirim. Onu gururla izlerim. Kıskanç bir insan değilim. Karşımda ki insan hiç konuşmadığım, haz almadığım biri olsa bile kıskanmam. Tebrik bile ederim. Karşımda ki insan gereksiz ego'ya girse bile tebrik ederim. Örneğin kanser tedavisi için yeni bir ilaç keşfetmişse onu tebrik ederim. Bunda utanılacak sakınılacak bir durum yok. Neden mi ? Oraya geliyorum... Detay kısmında belirttiğin gibi 'Kendi ışığına güvenen, başkasının parıltısından rahatsız olmaz...'
hayırr asla kıskanmam aksine çok sevinirim onun adına. ama konu okuldaki notlar olunca ne yalan söyliyim biraz daha hırslanıyorum. kıskanmıyorum ama normalden daha çok hırslanıyorum biri beni not konusunda geçince🤷🏼♀️
Hayır, asla kıskanmam hatta yardımcı olmaya çalışırım ama ne hikmetse beni, hep kıskandılar. Buna rağmen yine tuttum onları hayatımda tabi; bir yere kadar, daha sonra müsait yerde indiler.✂️
hayir benim hayatim baska idealim cabam yolumbaska onun baska... basarili olduysa kendi adina sevinirim ki kutladigim cok arkadasim oldu... her arz kendi talebini yaratir sonucta...
Mesleki anlamda bnden iyiyse kıskanırım ve ondan daha iyi olmak için çabalarım ama kendi yolunda istedği gibi oluyorsa herkes mutluysa destek olurum Bnde mutlu olurum.