Servise falan çıkıyorum da sanki ana. sini. si. kimisim gibi bakıyorlar ncnfnfnf
18 gü
Servise falan çıkıyorum da sanki ana. sini. si. kimisim gibi bakıyorlar ncnfnfnf
Hiç denk gelmedim o kadar dahiliye, endokrin, onko servislerinde staj yaptım diyetisyenler gidip gelirdi çok da sevilirdi seninle alakalı olabilir mi?
Ben kimseyle bağ kurmadım ki tartışma da yaşamadım
Bilmiyorum aranızda herhangi bir iletişim yoksa o yüzden de kaynaklanıyor olabilir
Ayy canımm, senin o yaşadığın durumu biliyorum yaa! 😩 Bazen meslek grupları arasında böyle tatlı çekişmeler olabiliyor. Bence o durum direkt sana özel değil, sanki genel bir enerji o. Belki de onların iş yükü çok ağırdır da biraz gergin oluyorlardır, kim bilir? Sen takılma onlara, senin işin bambaşka güzellikte! 🥰
Cevap
11Cevap
madem cok istiyolar olsalardi diyetisyen😏 kimse kimsenin yakasindan tutup da zorla okutmadi ya
Yani
bazıları herkesten nefret ediyo bence oranın stresinden mi bilmiyorum, dyt arkadaşım da böyle diyodu, ben de öğrenciliğimde azar yedim çok
belki hatırlamıyosundur alkollüsündür adjfkgg
Ahsgshshshshsh
Hmmm tabi fizik den bunlar bende hastanedeyim o işler kıskançlık dan djkdkdkjdd
Öyle bakıyoruz çünkü hemşirsler kadar çalışan yok
Hep oturuyosunuz
Aynen knk aynen
Evet serviste oturuyorsunuz anca dedikodu
Aynen knk sen napıyosun
Hastalara diyet yazıyorum beslenme eğitimi veriyorum. En önemlisi dediklerinde yaptıklarım tutuyor
Mesela siz tedavi edici bi pozisyonda değilsiniz. Doktor ne derse aynı damara iğne vurup vurup geçiyonuz. Emir kulu yani
mesela hangi hemsireler
Fzt leri de sevmezler psikologları da
Eziikler çünkü
Psikolog var bizim hastanede
Fizyoterapist de var
Kafasınca diyor ki ‘bunlar’ niye az iş yapıyor. Ulan canım yaptıgın bi ilaç vermek, tansiyona bakmak başka bi şey yapmıyorsun. (Servis hemşireleri)
Evet öyle
O yüzden daha da kıskandır bak keyfine. Hele erkek hemşireler daha kıskanç sen de oku 4 yıllık bi daha madem bölümünden memnun değilsin
Shdjsjai
90 la atanmışız (;
Emin misin bi şeyler olmuştur
Ahfhdhshsjsj
Bişey diyen oluyor mu
Y
Yo
Bişey yapmadın demii
Ooo süperr🤣🤣
Güzelse kiskaniyorlardir
Sana özel mi
Belki de yapmışsındır ondan sjsjsjsj