hemşirelik okuyacağım mühendislikte kaazanmıştım ama iyi bir üniversite değildi o yüzden boşu boşuna gitmek istemedim hemşirelik yazdım ama görüyorum ki insanlar çok basit görüyorlar..
Cevabın nedir?
+1 yılHic bir mesleği küçümsemiyorum ! Bu sağlık meslekleri daha bir zor unutma bunu ve herkez aslında saygı duyması gerek... Aynı bendeki gibi bence bende huzur evinde calışcam yakında bunuda çoğu küçümsiyor neden? Yaşlılarla olcam... Yardım etcem... Ha onların dediği gibi k*çlarını temizlicem ama biliyormusun insanı çok mutlu ediyor ordaki yaşlıları gülümseyerek görmek , dualarını almak! Ben huzur evinde stajımı yaptım! Bundan biraz bile utanmıyorum bu huzur evleriyle çook dalga geçen var malesef ama ben gayet memnunum ben mutluysam onlara ne oluyor değilmi :)
22 Yorumla
Soran+1 yılişini gerçekten severek yapıyorsun tamamen bunu anladım ki bence de manevi huzur olarak çok güzel bir işin var bana da sen sonda mı takacaksın nasıl takacaksın diyenler oldu ama bunu bilerek çıktım yola sanırım artık ben de kulaklarımı tıkayacağım :)
- +1 yıl
Sen herkeze inat kendi yolluna çıkacaksın!
Malesef öyle insanlar olduki onlar ne derse biz onu yapıyoruz hiç kendimize sormuyoruz... Ama inan bana ilk kendi sor sonra yap istediğini... Herkezin görüşü farklıdır! Kendi görüşün en önemlisidir!!!
En İyi Cevaplar
+1 yılİyi üniversite ne demek? İyi olan ya da olmayan öğrencidir okul yüzde bir! Ot gelip saman gidersen ister itülü ol ister yıldızlı ki çoklarının gördüm bir halt bilmeyen hemşireliği gelirsek liseden hemşire olan toy hatunlar bin liraya itilip katıldıkları için bence...
13 Yorumla
Soran+1 yıldediğine katılıyorum elbette iş öğrencide bitiyor kendini geliştirmek bütün olay ama okuduğun üninin de çok etkisi var yani yüzde bir demek haksızlık olur sana kattıkları olacak ki üstüne bir şeyler koyacaksın ve de bir işe girerken göz önüne alınır sen iyi olsan bile senin ayarındaki daha iyi bir üniden mezun kişi seni sollar böyle düşünüyorum neyse çok konuştuum :D
- +1 yıl
Evet evet samsunda çanakkalede mersinde adanada okuyanlar gerizekali kötü üniversite bunlar hocaları hoca diil yandaki bakkal İstanbul İzmir Ankara falan var bitek onlar super zeki iyi üniversite dediğin okullarda ne saçma sapan puanlarla alan ne saçma sapan bölümler var bilmiyosun heralde. Bkz marmara uni. Adı var dimi catur çutur afilli üniversite maliye barajı geç git. Brak ya zihniyete gel.
Soran+1 yılyalnız ben bunu sadece mühendislik için dedim samsuna çanakkaleye de laf etmedim onlara gerizekalı da demedim hepsini sen söylüyorsun. ben zaten çanakkalede adanada mühendislik kazanamadım onlara onu demek ne haddime. sadece çevremde insanların iş bulurken yaşadıklarından bahsettim gördüklerimi söyledim hakaret etmem kimseye küçümsemem de eğer dediğin gibi düşünseydim gidip odtüde işe yaramaz bir bölüm okuyor olurdum
+1 yılaynen benim dururmumdasın insanların neler düşündüğünü boşver insanlara mühendislik kazandım desen helal olsun diyor ama hemşirelik kazandım deyince 4 yıllık mı o diyor ama bilmiyorlarki günümüzde her puana mühendislik var ama her puana hemşirelik yok hemşirelik puanları daha yüksek ve hemşirelik iş garantisi olarak açık ara önde boşta gezen asgari ücretle çalışan bir sürü mühendis var ama ben hiç boşta kalan hemşire duymadım bende bu sene mf-3 84 bin olmasına rağmen mf4 puanımda 86 bin olduğu halde hemşireliğe gittim.
42 Yorumla
Soran+1 yılah gelecekteki meslektaşım..:) ne de güzel anlattın "4 yıllık mı o " sinirlerimi zıplatan soru tam da bu aslında yook biz yarım dönem okuyup mezun olacağız diyeceğim biri daha sorarsa :) ve evet şu anki şartlarda iş bulma olanağımız çok yüksek kafamız rahat en iyisi he he deyip geçeceğiz hayırlı olsun sana da.. :)
- +1 yıl
Arkadaşlar mutlu musunuz şu an 1 ay var sınava kazanabilirsem hemşirelik yazacağım nasıl gidiyor:)
Ben severim hemşireleri. Bir hemşire eşim olmasını isterdim. Neden mi? İnsanın bugün en ihtiyacı duyduğu yerlerden biride hastaneler. Hastanelerde bazen bilmiyorsan çok zor iş. Mesela bir yakının hastalansa hastaneye götürmek için işten izin alsan devamlı o da zor. Ama hemşire bir eşin olsa işte hastane ile işin olduğunda yardımcı olur. Onlar beyaz melekler. Gerçekten iyi bir hemşire bir hastanın hastanede eli ve ayağı. Ol bence hemşire.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın ve teşekkür ederim :) hastaneler gerçekten bambaşka bir dünya
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
55Cevap
Bak ben mühendisim. Boşver başkalarının ne dediğini. Hemşirelikde çok iyi bir iş. Git hemşirelik oku. Küçümseyenler sadece aptal boşver onları. İnsan sağlığı ile ilgili uğraşacaksın. Bu işi basit görenler gerçek hayattan uzak kişiler. Hemşirelik okursan pişman olmazsın özellikle kızlar için çok iyi meslek.
23 Yorumla
Soran+1 yılsağolun sanırım ne olursa olsun onlar fikirlerinden vazgeçmeyecekler en iyisi dediğiniz gibi duymazdan gelmek :)
- +1 yıl
kızlar için erkekler için meslek diye ayırmak ne kadar saçma. ben avukatım şimdi erkek işimi yapıyorum?
- +1 yıl
Ben zaten yorumum da başkalarının ne dediğini boşver dedim. Bu hayat senin hayatın ve yaşayacak olan sensin. Ayrıca diğer yorum yapan avukat arkadaş demek istediğimi tam anlayamamış. Ben sadece hemşirelik kızlara yakışıyor dedim. Bu benim kişisel görüşüm. Tabiki erkek hemşirelerde var ama dünyanın benimsediği bu meslek dalında bayanların daha iyi olduğu. Zaten kimsenin yapamaz deme hakkı yok. Önemli olan mesleğini iyi yapmaktır.
+1 yılŞimdi cahil kardeşim. Durum şu eskilerden mühendislik puanı en yüksekti. Mühendis olana ooo, aaa diye bakılırdı. universitelerde mühendislik bölümleri açıldıkça kontenjan arttıkça puan düşmeye başladı. Halkımız-daha çok orta ve yaşlılar- mühendisliğin piyasasından bir haber olduğu için halen yüksek diye biliyorlar. Genç kitleyi ele alırsak mühendisliğin iş alanı daha geniş olduğundan bir tık ilerde görüyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet ben farkındayım zaten bu yüzden de seçmedim haklısınız da zaten diyorlar ki "hiç hemşireyle mühendis bir olur mu?" eğer ki ben ankarada İstanbul'da okusam bir olmazdı elbet ama küçük bir yerde okuyacaksam mühendisliği o zaman hemşirelik bin basar bu düşünceyle hareket ettim..:)
+1 yılBazı doktorlar dışında hemşireleri küçümseyen görmedim (egoistlik). He kalkıp doktorla bilgi yarıştırıyorsan kusura bakma, biraz da yerini bilmek lazım :)
16 Yorumla
Soran+1 yılben neden doktorla bilgi yarıştırayım ki zaten o orda olmayı haketmiş o işini yapsın ben işimi sadece bizleri kendine yardımcı bellemesin yeter :)
- +1 yıl
Yardımcı değil mi?
Soran+1 yılhe canım evet yardımcı olmak için okuyoruz emir eri olmak için
- +1 yıl
Emir eri başka bir şey. Hemşire doktora yardımcı bir sağlık görevlisi değil midir? Tabi ki talimatlara uyacak, yardım edecek ve bu da kötü bir şey değil. Hemşireler olmasa nasıl dönecek bu kadar sağlık işi.. Bütün aciller tıkanırdı herhalde..
Soran+1 yılyardımcı sağlık personeli değil sağlık ekibinin profesyonel üyesiyiz biz de tabi ki talimatlara uyacağız sen kötü dememişsin aslında ben biraz sinirliyim sanırım bizi doktorun "emir eri" görenlere :)
- +1 yıl
Doktora yardımcı sağlık personeli profesyonel olamaz mı? Olur tabi ki..
Sen baya kızmışsın birilerine :)
+1 yıltek amacın doktorla evlenmekse küçümserim :) ama diğer türlü hemşirelik mesleği gayet normal bir meslek. ama bana sorsaydın mühendisliğe git derdim. herşey kısa yoldan hayata atılmak değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılben bu yolu seçtim ve tek amacı doktorla evlenmek cümlesini nette gördüm birkaç kere ve gerçekten iyi güldüm :D
- +1 yıl
Bazı hemsirelerin amaci boyle oluyor :D malesef ama hepsi degil
- Eğitim & Kariyer konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılhemşirelik çok kutsal bir meslek bence :D onlar da hipokrata şeyapıyolar değil mi :D
gizli nurse :D hıaa :D23 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim evet yemin ediyormuşuz biz de :)
- +1 yıl
ne güzel ne güzel :) haydi bakalım hayırlı olsun mu diyim ne diyim bilemedim :D
Soran+1 yılsağolun teşeekkür ediyorum :)
+1 yılBen hemsireyim şu an stajerim inan bana yoldan gecen herkesin yapacagi is degilki eger istiyorsan yap cok hos meslek
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim verdiğin cesaret için :)
Kimmis bizi kücümseyen 😒 kolay mı insan canıyla ugrasmak 😤
33 Yorumla
Soran+1 yılaa meslektaşım daha yeni başlayacağım ama hiç kolay durmuyor ki biz olmasak naparlar acaba :)
sanane başkalarını nasıl gördüğünden başkaları için mi çalışacaksın onlar için mi yaşayacaksın of vakit kaybı
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki kızma :)
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHemşireliği küçümsüyor sonra hemşire hanım bana bir iğne vururmusun diyerek peşinde dolanıyo ne adamlar var ya hiç bir meslek küçümsenemez çöpten karton toplayan adamıda kimse küçümseyemez alın teri.
40 Yorumla
+1 yıltaze mezun doktor olarak küçümsemiyorum küçümseyen de görmedim kendi çevremde.
12 Yorumla
Soran+1 yılaa hayırlı olsun :))
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
Basit görülmüyor sadece muhendisligin yaninda basit. gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılolsuun saygı duyarım artık
ben elektrik-elektronik müh okuyorum hemşireliğin mühendisliğe göre çok artıları var neden küçümseyeyim. bence doğru olanı yapmışsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
+1 yılBen basit görmüyorum. Bu insanlara hiç bir şey beğendiremezsin. Boşver senin hayatın onlar küçümsesinler. Sen nasıl mutluysan onu yap gerisini de he he de geç.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin dediğine bakarsak biz öleim madem?
Bizim fikrimiz yok mu. bizim kendi düşüncelerimiz, ideallerimiz görüşlerimiz bakış açılarımız yok mu?
Sokarım onların güçümsemelerinede kendilerinede.
Bir insan özgür olacak arkadaş! korkmayacak ne diyorsa arkasında duracak.
bu nedir ya?
Millet şunu dedi bunu küçüsedi bunu önemsedi bunu geriledi!
Rahat olun bir b*k olmaz.00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılhemşirelik güzel bir meslek insanların düşüncelerine göre hareket edersen evinin yolunu da şaşırırsın
10 Yorumla
+1 yılBence hemşirelik en az doktorluk kadar önemli bir meslek kutsal bir meslek küçümseyen daha az +18 sitede takılsın onların gördüğü hemşireler yok hastanelerde ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyo tam tersine sempati duydukları meslek , sen denk gelmişsindir boşver
14 Yorumla
Soran+1 yılailem bana tam destek ama akrabalardan bazıları canımı sıktı öyle.. :)
Cevap sahibi+1 yılbende anestezi kazandım bu sene benimde mesleğimi küçümsemeye çalışan zekasından şüphelendiğim hayvan kılıklılar oldu ben genellikle takmıyorum sende umursama :)
Soran+1 yılaa hayırlı olsun öyle yapacağız artık insanlar illa mana bulacak zaten :)
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle herkese mana bulurlar o yüzden boşver. ikimizede hayırlısı olsun :)
+1 yılNiye küçümsensin hastanede onlardaki hava ucak hostesinde yok
11 Yorumla
Soran+1 yılhaaha :D
+1 yılİnsan sağlığında önemsiz bir şey yoktur. kücük görenlere kalın iğne vur :)
21 Yorumla
Soran+1 yıl:) tamamdır
Yoo küçümsendiği yok sağlık hizmetinde çalışan her insana saygı sonsuz.
13 Yorumla
Soran+1 yılsağol :)
Soran+1 yılhaha teşekkürler :)
Yoo bence kucumsenmemesi bir meslek. Hemşirelik çok güzel bir meslektir
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
+1 yılseni senden başkasının yargılmasına müsade edersen hayatta hep yenilirsin unutma her meslek değerlidir
10 YorumlaYok be kızım saçmalama. Küçümseyen kendine baksın. Sadece biraz zor meslek. Hastaların tüm nazı size kalıyor. Yoksa gayet iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki eskiden olabilir ama bu zamanda sanmıyorum , hemşireliği küçümseyen insanlar uzay mühendisi mi? Boş ver yok öyle bir şey içinden gelen mesleği sec.
10 Yorumla5-6 yaşımdan beri hemşirelere hep bir sempatim oldu nedense. hala da öyle devam ediyor. oku oku :))
10 Yorumla
+1 yılKüçümseyen bir insan görmedim güzel bir meslek bence
10 Yorumla
+1 yılHemşireleri küçümsemem ama hemşire olma hayali olan insanları küçümserim. Hayatlarının işleyişi gereği bir şekilde hemşireliği tercih etmeleri gerekmiş olabilir ama üzerine hayal kurmak için fazla basit bir meslek bence.
10 YorumlaGayet hoş ve güzel bir meslek ayrıca hemşire kızlar çok çekici bana göre seksi oluyor bakınlı olup daha bir güzelleşiyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yıla bide seks deyip duran bir kitle var yapmayın şunu :/
Küçümsemiyorum aksine onlar bir hava içindeler daha geçen tartıştım biriyle daha kan almayı beceremiyor bana işimi öğretme havalarında
02 Yorumla
Soran+1 yılbende öylesine karşıyım zaten mesleğini sevmiyorsun belli ama hastanın güünahı ne :)
+1 yılneden küçük görüyorlar onu düşünmen lazım ayrıca hemşirelik güzel bir meslek bence en azından eli hafif olanlar :D
10 YorumlaKimin ne düşündüğünü önemseme sen kendini hangi meslekde iyi hiss ediyorsan onuda yap :)
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 673 cevap paylaştı. mühendisten daha iyi maaş alıyorlar (=
67 Yorumla
Soran+1 yılerkekler haklı bulmamış sanırım :))
- +1 yıl
Siz kaldirim muhendisimisiniz?
- +1 yıl
Kimin daha iyi alacağı belli olmaz çok hemşire var iyi para alan çok mühendis var iyi para alan
- +1 yıl
@Anonimdenhallice sen hangi hemşirenin 5 bin ve üzeri aldığını gördün :D
- +1 yıl
etiket yanlış olmuş :D
- +1 yıl
@ungesellig ameliyathane hemşireleri var başhemşireler var doktor maaşıyla aynı maaşı alan hemşireler var araştır derim
- +1 yıl
@kararsızyılmaz hemşirelerin de 1200e çalıştırılabilir var mühendisin de ozelde deneyimli hemşire catur çutur aliyo devlette de hemşirelerin havuzdan aldıkları para çok iyi fakat mühendisin de ne mühendisi olduğuna bağlı olarak alabilecekleri paranın ucu yok.. Orası kişiseldir belli olmaz. Ot gelip saman gidersen, bu devirde azıcık alırsın zaten hep
+1 yılBoşver çok bilmiş insanları, milletin başarısını çekemiyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlarin ne dedigine aldirma ne yapabiliyorsan onu sececeksin. İnsanlara bakarsan osuruk universtesinde b*k muhendisligi okuyorum dersin ooo muhendis olcan iyi der. Ama ozel universtede tam burslu gastronomi okuyorum dersin 2yillik mi o dèr.
00 Yorumla
+1 yılKucumsemiyorum. 3000'e yakin maaslari var. Su an bankaci 1500 aliyor be
10 Yorumla
+1 yılYoo bence insan hayati kurtarıyor daha ne olsun bakma sen onlara bunu soyleyenlerde sirketteceo sanarsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim de kendi şehrimde hemşirelik tutuyordu ama ilköğretim matematik öğretmenliğini seçtim başka bir şehirde :/
10 Yorumla
+1 yılYo basit birşey değil cahil insanların algısı bu takma kafana
10 YorumlaBence basit degil tam tersi zor. Ona ayirilan vakti bilseler belki susarlar.
10 Yorumla
+1 yılhemşirenin nesi küçümseniyor. kedi uzanamadığı ciğere mundar der.
40 Yorumla
+1 yılBence gayet hoş hir meslek.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim güzel görüşün için :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanlar bir boktan anlamıyorlarda o yüzden. garanti iş bakma sen onlara. hemde kutsal mesleklerden biri bence hemşirelik. mühendis olsan ne olacak?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet basit yani bir kıza göre bile basit kaçıyor kısıtlı bir yaşamlı tipler kendilerini doktor sanıyolar ki onlarda iyi değil bence hemşireler köle gibi bide
03 Yorumla
Soran+1 yılkime köle herkes işini yapıyor köle olmak için okumuyor insanlar bu bölümü
- +1 yıl
asıl köleler inş mühendisi veya diğer mühendisler mesleğe başlar başlamaz iş bulamayıp asgari ücretle çalışmak zorunda kalıyorlar. ve yaptıkları işlerde belli o inşaattan diğerine ya da makineyle uğraş yağın içinde bildiğin sananyici =D
Cevap sahibi+1 yıl@kararsızyılmaz madem köleden girdik :) şunu söyliyim her hemşire köledir yani hayatı şartları bellidir iyi ya da kötü ama her mühendis bir değildir senin verdiğin örnekteki gibi asgari ücret alıp zor ekmek alan da var ama hemşirenin zar zor aldığı evin değerini aylık kazanan hatta maaş veren mühendis veya dubai gibi ülkelerde çalışıp senin binemeyeceğin arabalrda heves atıp senin giremeyeceğin mekanlara girip yıllanmış şarap açtırıp ve senin aldığın maaşı o yıllanmış şarabı açan garsona bahşiş olarak veren adamlar da var.
Kucumseyeni gomerim daha cevremde kimse kucumsemedi
10 YorumlaHemşirelik küçümsenmıyor, bu senin uydurman ya da iddian. Hatta aksine çeşitli yönlerden büyümsenen bir meslektir kendileri
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle hayırlı olsun millete bakma bnde kimseyi dinlemedim polis oldum oku işine bak hemşireleri çok severim bana mühendis kız hiç çekici gelmez mesela
00 Yorumla
+1 yılyooo neresi basit ben öğretmen olucam
11 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı olsun :)
+1 yılkutsal mesleklerden biridir ya kim küçümsüyormuş o mrsleği
doğarken yanımızda siz ölürkende siz olscaksınız00 YorumlaGuzel. bir meslk hep hemsire bir esim olmasini isterdm
00 Yorumla
+1 yılİnsan olarak ne basit görüyorum nede küçümsüyorum nokta
00 Yorumlao küçümseyen insanlar kazansında görelim sen onlara öyle de yeter
00 Yorumlao eskidendi eski görüşlü insanlar.
20 Yorumlaçekemyolardır. ataması çok iyi hemşireliğin. tebrikler. sen seviyosan insanları umursama. ağzı olan konusur
00 YorumlaInsanların küçümsemesini sağlayan da o hemsireler
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmem olabilir mi
Kediler uzanamadigi cigere mındar dermiş takma cok kutsal bir meslek
00 Yorumla
+1 yılküçümsenir mi yaa benim gözümde çok değeri var çok seviyorum hemşireleri
00 YorumlaKim küçümsüyor. Yuhanza.
10 Yorumlabıldıgımiz hemşirelık mi?
10 Yorumla
+1 yılAynen. Meslekten soğuma sebebim.
10 Yorumla
+1 yılHayır Hemşirelik İyi Meslektir