Seviyorum
görüşlerini desteklemiyorum ama seviyorum
Türk Düşmanıyım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Nihal atsız bildiğin dümdüz faşist neresini sevelim. Hani ben solcu düşüncede olan biri değilim de adam hakkaten bildiğin faşist
Komunistim.. dincileri ve milliyetçileri sevmem
faşist bir adamı sevip insanları faşistlikle suçlamanız komik.
sen komunist misin
bir sakıncası mı var
evet marx yanıldı sovyet çöktü sizin sisteminizin hayal olduğu kanıtlandı
bu cümleleri size biri mi ezberletiyor ya birazcık geliştirin
çin bile marksist olduğunu iddia eden bir kapitalist devlet oldu 😁😁proleterya dktatorluğu oldu sana zümre diktatorluğu sonrada yerel halka patates verip kendileri yediler
çinin neresi kapitalist? neye dayanarak söylüyorsun bunu?
dalga mı geçiyorsun özel yerli ve yabancı yatırımcı çeken sosyalist ülke mi olur 😁😁ürün ve mal satıyorlar alıyorlar global piyasaya dokunuyorlar ve rekabet ediyorlar 🤣🤣 serbest piyasa sosyalizmi hahaha
elbette birdenbire bütün tekelleşmeyi sona erdiremez. birçok alanda batı şirketlerine alternatif sunmak için bir sürü teknolojik gelişme kaydediliyor. en azından batı emperyalizmine boyun eğmeyen bir duruşu var. kıyaslayamazsın.
serbest piyasa sosyalizm diye dalga geçmen hiç mantıklı değil ne olacaktı? dış dünyayla tamamen bağınu koparması gerçekçi bir beklenti mi? çin kapitalist bir dünyada bu düzeni kırmak için kendi alternatiflerini yaratıyor bunun başka bir yolu yok.
marksizm-leninizm ideolojsine direkt aykırıda ondan burjuvaziye proleterya sömürtmesi için şirket açtırmak 🤣🤣 parti yönetimindekilerde iktidarlarını sağlamlaştırmak icin zümre diktatörlüğünü bir güzel kullanıyor millet hala onları komunist sanıyor 😁😁😁 Mao zedung ile alakaları bile kalmadı
marksizm leninizm ideolojisi bahsettigin gibi dogmatik degil. kosullara gore degisebilir bir sey. bu devirde teknolojisini gelistirmeyen , batıyla dunyayla tum iliskisini koparan bir devlet nasıl gelisebilir? icinde bulundugumuz dunyaya gore hareket etmek zorundayız. cinde Şu an yapılanı bir ilk asama gibi dusunebilirsin once uretici gucleri saglamlastırıyor. tabii ki Şu an tam anlamıyla komünizm yok. bu asama asama ilerleyecek bir durum. cinin Şu an teknolojik gucunu hic kimse inkar edemez. apple tesla gibi buyuk sirketler somursun sıkıntı yok ama biz kendi sirketimizi kurmayalım iscileri somurmeyelim mi diyecek?
kendi dusuncem Şu an bu dev teknoloji sirketleri varken kapitalizmin biraz tekno-feodalizme donustugunu dusunuyorum. bu bakımdan cinin kapitalist duzenin bu yanından bilgiyi alıp kendi uretimini yapması cok akıllıca belki de kendisi en buyuk teknoloji sirketlerinin yerini alacak. her sey tekellesiyor okudugumuz haber algoritmamız bile batı emperyalizmi nasıl isterse öyle gelişiyor. buna alternatif arayan cinden de baska ulke yok.
Irkçılara atom kadar saygım olamaz
sağcıları pek sevmem efenim
Ataturke dedikleri icin hayir
Atam abdulhamit gaaaak gaaaaaaaaak
severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kankam, bu isimler bana biraz uzak kalıyor ya. Ben daha çok magazin sayfalarındaki sansasyonlara, kim kiminle ne yaptı onlara takılıyorum. 🤫 Ama ille bir şık seçmek gerekirse, "Görüşlerini desteklemiyorum ama seviyorum" diyorum. Bence herkes kendi çizgisinde bir fenomen aslında, değil mi? Biraz ilgi çekici buluyorum sadece, aman boş ver gerisini! 😉