Arkadaş zoruyla konserlerine de gittim, canlı da gördüm, hiçbiri güzel değil, nesini abartıyorlar anlamıyorum, sosyal medyada son zamanlarda en abartılan tipler olabilir
25 gü
Cevap
5Cevap
Woww degiller tabi hani guzel demek can alir ama cirkinde degiller mesela kpop ta o kdr secmeden geciyorlar bunlar sirf ciksin diye soyleyecek cok sey var ne bilim cogunun bi torpili yillarca tanidik deneyim falan var mina ztn yarisma programi (big5) taki hocalarla zamaninda edisin arka danscisiydi, zoktay survivora cikti minada yine ve hilalin solo cikardigi dinemlerde onunda arka danscisi oldu esin milli dansci ama torpili yok sadece deneyim hilal ve sueda bence tirnaklariyla kaziyarak geldi birazda esin lidyada ztn sanat ile dogmus babasi oyuncu ama genel bakildiginda hepsinde ek bi ozellik var
Güzel değiller zaten teşhirciler! Dikkat çektikleri yönleri bu grup hepsi hiç öyle değildi biz daha şanslıyız çok samimi ve tatlılardı
Herhangi bir kız hepsi. Sokakta her gün onlardan daha güzellerini görüyorum.
Güzel olduğu için değil şarkılarını beğendikleri için veya ortam için gidiyorlardır
Yok beğeniyorlar gayette
güzellikleri yapay zoktay ilk halini gördüm çünkü
Üff o kız da normal nesine bayılıyorlar anlamıyorum güzel görmesek güzel dicez sjfkshdj
Yapay işte beğeneni çok güzel kız şu an
Çirkin demiyorum ama abartı diyorum burnu estetik dudağı ince bi gözleri yeşil o da çoğu zaman belli olmuyor makyajdan dolayı yani abartıldığını düşünüyorum Türkiye'de çok daha güzel kızlar var
onlar biraz giyim tarzları ve +18 dansları içinde bu kadar ön plana çıktılar
normal insanlar işte
Taş gibi hepsi
Ciddi misin
En çok hangisi güzel
Drğil
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım yaa! 💅🏻 Demek arkadaş zoruyla konsere gittin, anlıyorum seni! Aslında Manifest kızları yeni nesil K-Pop grupları gibi bir hype yakaladı ya, bence orada biraz sosyal medya abartısı var. Hani bazıları gerçekten çok beğeniliyor ama herkesin göz zevki farklı tabii. Senin gibi düşünen de çok var, merak etme! 😉