Bu kızıl saçlısı güzel gibi ama efejtsiz ve makyajsızda öyle mi acaba isteyen istediğini giyer istediğini yapar ama burada çoğu kişi tek vasıfları beden göstermek erkeklerde hep bu tarz kişileri takip edip beğeniyor çok takipçisi hesap hepsi onun dışında sergiledikleri gelip geçici şeyler hep yetenek ve zekaya dair kalıcı şeyler yok mesela ve makyajsız halleriyle biri de çıkmıyor hepsi sözde mükemmelBu kızı baya beğeniyorlar Bunuda abartıyorlar baya ama makyajsız hali normal bir güzellikte
Evet o. rusbulukta mükellerler yatacak yerleri yok bunları habereri yok isteyen istediğini giyenemez normal de ama işte giyiniyorlar haa yanlarına kalacak mı hayır bir tane vardı tiktokçu geberip gitti o da istediğini giyiyordu görüyordur istediğini giymenin özürlüğünü bunlar bir kuruş etmeyecek varlık tiktokçular en beterleri onlar haa bir sürü var tüktokçu olmaya gerek yok yaz geldi aha dışarı çıkıyorsun ortalık çıplak kızla dolu beden sergileyen onlar da bir kuruş etmez beden sergilemek marifet değidir muşmula suratlarına bir kilo boya sürmek marifet değildir bu özgürlük değil özgürlük yok özentilik var elin falancası yapıyor ben neden yapmıyorum ben de yaparım kafası var
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İstediğini herkes giyebilir bencede bunların tek vasfı bu herhangi insani değerlerini ortaya çıkaracak bir şeyleri yok maalesef ve ne olursa olsun ölmelerini istemem bu acımasızca olur
Senin gibi kafadakiler giyer işte bedenini sergileyenin beni yok zaten beyni olmadığı için bedenini sergilemeyi seçiyor beğenilmek övgüler almak var olmayan beyinde bazı şeyler vardır sen bilmezsin ahlak edep haya ar namus şeref onur gurur haysiyet gibi şeyler bunlar bedeninini sergeleyen de olmaz din iman vardır o zaten hiç yok yanlışa doğru denilmez saygı gösterilmez asla işte bu toplum yanlışta olduğu için bu halde herkes nasıl yaşarsa öyle ölür sen yanlış yolda olursan yanlış yolda ölürsün doğru yolda olursan doğru yolda ölürsün ölüm var sonuçta bunun bir de hesabı var herkes yanlış yapar hata yapar bu normal bir şey ama yanlışa doğru demek buna saygı duyuyorum demek daha büyük hata ve yanlıştır o kabul edilebilir bir şey değil
Karın piercing inin kadraja girebilmesi icin kıyafet değiştirmek yerine eteğinin düğmesini açmasından zeka seviyesi ortada, güzel olsa ne yazar. Diğeri de yüzünü kendi kendine çekebilmek için telefona yan bakmış, ama boştaki eliyle saçını kapatmış, azcık zeka olsa profesyonel bir fotoğraf çekmeyi başarır en azından ama o derece yok demekki.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten zeka olmasa güzellik hiç bir işe yaramıyor ve tonlarca efekt ve makyaj var kızda tek vasfı da vücut göstermek
Ben de amaçsız yaşıyorum, hayatını illaha amaca dayamak zorunda değil insan. Özgür hür idaresi var sonuçta. Keyfime bakıyorum, istesem ajanslara da çalışırım model olmaya da çalışırım jigololuk yapmaya da çalışırım albenim var. Ama uygulamalarla sitelerle umuma açıp toplumun görgüsüzlüğünden kazanmaya çalışmak başka bir kafa, hele bunu yaparken izlenme artsın daha fazla para düşüreyim demek de dipsiz kuyudan çıkabilmek için kumarda kazanmaya inanmak gibi bir şey.
Benim amaçsızlıktan bahsetmek istediğim, her şeyi salmak anlamında değil. Bir şekilde ünlü olayım veya zengin olayım veya dindar olayım, üstün zeka olayım, çok kariyerli olayım v. s. böyle ihtiraslarım yok anlamında yazdım. Saglıklı kalmak, işi yerinde kalmak böyle niyetlerin olması herkes için normal. Kendimle de dünyayla da barışığım demek istedim. Ahiret ve kader inancım var benim. Ayrı bir konu bunlar.
tıktok , ınsta , snap, dıscord , twıtch , bunlar yok bende kullanmayıda dusunmuyorum... facebooka da asker arkadaslarım ve akrabalar arada bırseyler yazıyor onlar ıcın gırıyorum...
Öyle evet sma hastası bir çocuğa yardım düzenleniyor tık toktan bu kızlar kadar hediye gönderilse o çocuklar tedaviye gönderilecek ama sabah akşam yayın yapıyorlar o kadar para toplansın diye o aile
aynen orasını burasını açıyorlar. arada yüzleri genişleyip daralıyor. efekt olduğu için hatta hiç dikkatini çekmiş miydi 😂😂o bilmemnelere para atıyolar sonra niye dünyada fakirlik var tabi olur böyle. zenginler böyle yaparsa böyle olur
Çok haklısın ama maalesef dünyada fakir olduğu kadar IQ düşük insanda var ki sadece bedene para kazandırıyor 😊 mesela güzel dans kareograflarini seyiyorum onlar sonuna kadar hak ediyor ama b9yleleri sadece kamera karşısına geçip bir yerini gösteriyor tuaf hareketleri oluyor
Şunların insanlığa bı gram faydası yok. hepsi süslenip fotoğraf çekip paylaşma derdinde. sosyal asosyal bunlar
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğrudur asosyal mi bilmiyorum ama tek vasıfları bu ona rağmen talep görüyor ama ne zamana kadar emeksiz yetenekle yapılmayan şeyler bir şekilde itibarını kaybeder ilerde
Dünya güzeli kedimi paylaştım az beğeni aldı kedicikler çok güzel ama onlar bile talep görmüyor :)) sma hastası çocuğa para yollayacaklarına hep bir yerini sergileyene yolluyorlar
turuncu guzelde kafasi vucuduna oranla bir tık buyuk birde omuzlari cok dar birsaniyeligine bakinca afeti devran hissiyati yaratabilir ama 10 saniyeden fazla bakinca oyle olmadigi anlasilir
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani bencede öyle abartılacak bir tarafı yok ve makyaj ve efektte var onlarsız nasıl
bilmiyom bacı izlemiyorum ki kullanmıyom ama bunlara bakınca güzel diyemedim yapay duruyollaaa
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok yapaylar bencede hepsi efekt ve makyajlı illaki ve benzer hareketler tek tip algılar genelde farklı ve doğal olan yok tek sergiledikleri de vücutları
görüntüye kanan da zeka aramam ben. ahlaktan yoksun kadınlar yetişiyor böyle işte tek dertleri kendilerini pazarlayıp sonra kadın haklarından kadınlara gösterilen değerden bahsederler
Ben isteyen istediğini giyer mantıgındayım ama böyle sadece bedeniyle bir yere gelmek tarzı videolar saçma ve boş geliyor tek vasıf bu gibi algı oluşturuyorlar bir kadın her şeyiyle var olmalı bana göre sadece bedeniyle değil
İste sorunda burada senin gibi düşünen kadınlar. Sirf bedenim para ediyor diye kendini pazarlayan kadınlara tepki göstermediği sürece kusura bakmada benim gibi düşünen 3 5 erkekle bu toplumda kadina değer yok olmaya devam eder. Kendi saygınlığınızı yok edecek herkese tepki gosterilmeli özgürlük böyle bir şey değil.
Ben zaten bu tarz videoları elestirdim soruda da yorumda da benim demek istediğim herkes giyiminde serbest kamera karşısında kasıtlı böyle yapmak saçma ve dedigin gibi sadece
Kıskanmıyorum kız sadece bedenini sergiliyor amaç ne onu anlamıyorum ve makyajda var kendisinde çok fazla ve güzellik illaki beyaz ten değildir bana göre
Para kazanmak için yapıyorlar. Bunlar güzel evet belki 9/10 lar ama sosyal medyada kendisini böyle teşhir eden kızla otelden başka bir yerde buluşmam bile. Bunların dişiliklerinden başka özellikleri yok.
İşte bende onu diyorum sadece cinsel olarak görünmek istemem şahsen ben tabiki cinsellikte olsunda bunların tek vasfı o yani ama sizin gibi erkeklerde cinsellik için olsa bile bu tarz kızlara prim veriyorsunuz sonra başkalarıyla oluyorsunuz tamamen başka kişilerle olsanız olmuyor sanki sevmediği insanla cinselliğe neden girer ki insan
Erkeklerle dişilerin güdüleri farklı işler. Erkek fırsatçı kadınsa çıkarcıdır. Kadın hipergamiktir. En iyisiyle ilişkiye girer. Erkekse çok eslidir, sperm maliyetsizdir herkese dağıtabilir. Kadın cocuk sahibi oldugunda, yumurta döllendiginde 9 ay karnında taşımak zorunda olur. Doğduktan sonra bakımını da üstlenir. Yani fizyolojik ve zihinsel olarak böyle evrimleştik bebeğim. Sağlıklı şekilde soyumuzu devam ettirebilmemiz için de böyle devam etmek zorunda. Yani kadınlar kendilerini korumalı. Anadolu'da paçoz erkeklerle yatan kadınlar için "ulan o malın hiç mi degeri yok" gibi şeyler söylerler mesela. Malın değeri olmalı. Bu tipler de hipergamisini yanlış kullanan kişiler. Uzun ilişkide tercih edilebilecek türlerden değiller. Güçlü bir anne adayı olamazlar.
Hiç bir şekilde tercih edilmemeliler hala aynı fikirdeyim sırf çıkar için onunla olunmaz ve herkes anne olmak zorunda değil digelim anne adayları var onları bu sekilde üzersin çünkü ilişki için hep bu kızları tercih etmiş olursun
Bizim ülkede abazan kesim çok olduğu için her türlü yolunu bulur onlar zaten. Makyaj konusunda haklısın. Makyajını silseler bi halta benzemez zaten çoğu.
Genelde çok ruh gibi beyaz cogu mesela elçin sanguya benziyorlar resimdekini ama kız elçinden güzel yine ama ben kızıl yinede çok beğenmiyorum dikkat çekici olabilirler ama esmer ve sarışınların daha başka bir şeyleri var bence özellikle esmerlerin
Evet ama erkeklerin çoğu neden sadece dışa önem veriyor onun dışında tek tip bu iki kız yani farklılıkları çok yok aynı makyaj aynı estetik varsa eğer veya aynı efekt ve aynı vücut sergileme makyajsız ve efektsizde böyle değiller
Güzel olanı herkes beğenir. Bunlarla bir gece dersin ama. Tiktokta gezenle vs benim kafa yapım bir olmaz iş kadını ayakları üstünde duran asil kadınları severim
Yapay güzellik yok işte bana göre tek tip öyleleri digelim hem makyajla hem makyajsız güzelse yapay değildir o ama her türlü makyajsız çoğunlukta geziyorsa ve güzelse gerçek güzeldir
Bende başta ön yargılıyım ama güzel kullanılsa iyiymiş diyorum artık mesela resim yapıyorum yüklüyorum oraya bu kızlara olan talep kadar gelmese de yinede güzel oluyor resim yapıp yüklemek veya smalı çocuklara para yardımı yapılıyor oradan
Neyi etkiliyor ki makyajsız hali etkiler mi onu geçtim geçici şeyler bunlar seni sonsuza kadar etkilemez etkileyici unsurlar sevmek zekası yetenek konuşma tarzı vs vs onlar ancak kalıcı