2 ay

Zeki Müren yüzünden memleketimden soğudum normal mi?

Şarkılarını dinliyordum, kendisini araştırmak istedim. Arkadaşlarının röportajlarını okudum, röportajlarını izledim diyemeyeceğim röportajlarında da o kadar kibar ki birkaç röportajında ama arkadaşlarının anlattıklarını dinleyince birkaç kişiyi dinlemem yetti. Adam ne manyak çıkmış öyle ya, birilerini de öldürmüş, birilerini kıskanıyormuş, habire birilerinin önüne geçiyormuş, erkeklerle yatıp kalkıyormuş, hatta ünlü bir erkek mankenle de nişanlanmış. Bu kişinin kim olduğunu da biliyorum, sahilde erkeklerin özel bölgelerine dokunuyormuş. Bir sanatçı sanatıyla olduğu kadar kişiliğiyle, yaptıklarıyla da örnek olmalı. Böyle bir insanı ne diye sanatçı yaparlar ben anlamadım. Bunu bir çocuk görse örnek alsa ki zaten bununla alakalı da çok anısı var; bir çocuğa küfür etmiş, bağırmış, gazetecilere "Haberi çemkiriyormuş, Allah sizin belanızı vermesin" falan diyormuş. Gerçekten karakter, üslup çok başka bir şey. Anne ve babasını hiç sevmezmiş, onlarla aynı mezarlığa gömülmek istemezmiş bla bla bla kim ne yapmışsa iyi yapmış! Anne ve babası bir çocuğu yok yere dışlamaz, hatta eniştesi "Bizim sülaleden i*** çıkmaz, emin ol" ayrı, dışlamış iyi olmuş. Bir de hâlâ beyefendi diyorlar ya gel de gülme

Güncellemeler
2 ay
Öldürmüş değil dövdürmüş demek istemiştim yanlış yazmış klavye
Zeki Müren yüzünden memleketimden soğudum normal mi?