Arkadaşlar eşim üç kardeşten en küçüğü 36 yaşında. Dünya tatlısı 15 aylık kızımız var ve 3 yıldır evliyiz.
Baştan beri kafa yapısı olarak görümce ve kv ile anlaşamıyoruz ve baştan beri biraz mesafeli olmayı tercih ettim. Onlar bu duruma alışkın olmadıkları için kötü ben oldum. Sonra zaten hep sorun yaşadım. Az öz konuşan birisiyim görümcem benden 11 yaş büyük çoluk çocuklu ama benden küçük, olgun değil. Benim özel günlerimi hep bir şekilde moralimi bozmayı becerdiler nikah, kına, düğün vs.
Benim veya eşimin hiçbir özel gününü kutlamazlar ben de onlarınkini kutlamıyorum.
Hamile oldum küs gibi bir şeydim ikisiyle beni neredeyse hamile olduğuma pişman ettiler. Eşim fazla pasif kaldı sonradan akıllandı safha. Onun hattına ikisiyle konuştum hiç karşılarında hamile bir insan mı var yok, umursamadılar bile. Hep en kötü benim. Bebeğimizin cinsiyetini eşimle öğrendiğim gün görümcenin beni engellediğini gördüm sosyal medyadan zaten orada bir sürü pasif agresif durumlar paylaşıyordu benim görsün diye ben de umursamıyordum. Benden büyük şimdi kaynımın ikinci evliliğinden olan eşi hamile, kendileri 44 yaşında. Ve dün görümce bana mesaj atmış kendi aralarında baby shower kutlaması yapacakmış, sürpriz eltime beni çağırıyor saati falan bildiririm yazıyor. Ben de güzelce o gün arkadaşlarımla planım olduğunu söyledim, sen bilirsin cevabı aldım :)))
Gel götür işlerine biri lazım tabii o yüzden çağırıyor :) hep öyle yapar zaten.
Siz olsanız gider miydiniz? Kendileri çok samimi ve çoğu zaman beni öbür eltimin yanında dışladı kıskanayım diye, oralı olmadım ikisi de benim dengim değil,
Bir de geçen sene mevlütleri oldu o zaman beni çağırdı kv vs görümce gittim git getir işlerine biri yardım edecek tabii bir de el alem ne der bir gelin gelmezse :)))
Sonra bu yılbaşı oldu kv 10 dk uzaklıkta oturuyor, bizi seçtiler :)))
Bayramda kendisine gittik bayramda çocuklar diye hediye aldım ufak. Kızımın 1 yaş doğum günü geldi kimse ne bir sordu bir şey yapacak mısınız diye ne de umursadı. Tabii ben her şeyi ayarlayıp milleti toplayacaktım. Ben de eşimle kızımla kendimiz süslemeler yaptık, kendimiz kutladık.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Görümcen resmen seni angarya kontenjanından çağırmış tatlım 😢✨ Bu kadar saygısızlıktan sonra o ortama gitmek kendine haksızlık olur. Enerjini sömüren insanlara mecbur değilsin. Baby shower’ın havası da seni mutlu etmeyecek belli. Planın olduğunu söylemen zaten en zarif reddediş olmuş. Kızınla, eşinle huzurlu dünyanı korumak en doğrusu 💕✨