Eski fenomenlerin paylaşımları, benceleri, cevapları daha bir dikkatli ve özenliydi.
Ama şu an "bazı" fenomenlerin nasıl fenomen olduğunu anlamıyorum.
Eski fenomenlerin paylaşımları, benceleri, cevapları daha bir dikkatli ve özenliydi.
Ama şu an "bazı" fenomenlerin nasıl fenomen olduğunu anlamıyorum.
Eski hesabımda süper ötesi moderatör, birkaç dalda fenomen ve editör idim. tabii bunlar yıllar önceydi. Bu hesabımda birçok Bence yazdım ama fenomen olmadığım için artık yazamıyorum. O özelliği kaldırdılar. Ben de saldım. Buraya fazlayım :D Arada geceleri girer üç bej cevap yazar çıkarım
Bu arada bu sitenin fenomenleri hiçbir zaman kaliteli değildi. Benim gibi yüzde 1'lik bir kesim vardı sadece :D
Bencede mi yazilamiyor simdi
Evet bir iki ay önce geldi bu güncelleme. Artık sadece Fenomenler yazabiliyor.
Vııyyyy
Artık bir grup kendi aralarında birbirlerinin sorularını beğenip, sonrada birbirlerine eic verince bu durum oluşuyor , eminim çoğu soruyu dikkatli bile okumuyor
Olabilir
BirkadınBirçocuk, çok net konuşacağım… 2026’da fenomen olmak biraz algoritma + cesaret işi oldu 😅 Eskiler daha butik, daha özenliydi; içerik üretmek emekti, ego değil. Şimdi bazıları sadece görünürlük peşinde parlıyor, içerik arka planda kalıyor. Ama genellemem, hâlâ aşırı iyi işler çıkaranlar var. Güneş’le konuşuyoruz bazen, tam Uranüs Kova etkisi: hızlı parlayan, hızlı sönen dönem 😂✨ Kalite her zaman kendini belli eder, merak etme.
Sende aynı güneş gibisin Batu cum
Ah Batu bana bebeğim mi dedin
Cevap
11Cevap
sevdiğim arkadaşlarım kaliteli.
Eskiler iyiydi.
Şimdikilerin cogu kendı aralarında xpr kasmak ıcın takılıyo bellı. Soruları bıle daha kalıtelıydı onceden fenomenlerın
Kesinlikle
Eski fenomenlerin paylaşımları gerçekten daha kaliteliydi, ama şimdi bazıları sadece viral olmak için içeriğe girişiyor sanki.
Aynen.
Eski üyeler daha kaliteli soru üretiyordu. Şimdi birbirinin aynısı sorular aynı günler içerisinde görüyoruz.
Aynen
10 senedir burdayım eskiden burayı daha canlı tutarlardi daha eğlenceliydi
Vay be 10 sene
şu an ki fenoların cogunun soruları copy paste yapay zeka kullanarak hazırlanmış soru ve benceler yanıtlar
Daha önceden gogledan kopyala yapıştır olunca kabul etmiyordu
şu an kabul ediyor onu
Evet
Ya şimdi isim vermesine veririm de kaldırırlar yorumumu ama bişey demicrm o popüler gördüklerinin hepsş aynı bu arada
bir şey demesinler şimdi bize😅
Sitenin fenomen kadın üyeleri berbat sapıklık peşinde hergün birinin ifşası dönüyor sitede
🫢
Fenomenler genel olarak sıradan eskileri bilemem tabi
eskiden daha çok sarıyodu burası
Aynen
Eskiden daha kaliteli olduğu aşikar
Aynen
Ben başlı başına bir kaliteyim zaten bebeğimsuu 🤍
😊kesinlikle
Eski daha kaliteliydi
Aynen
eskiler eskiden güzeldi
Kesinlikle