3 ay

Erkek arkadaşım Nicki Minaj gibi kadınlara ölüp bitince ben ne hissederim, ne yapmalıyım?

Samimi olmuşuz bir şeyler yaşandı sigara molasındayız müzik açık klipte dans ediyolar felan birden nicki Minaj giriş yaptı benimkide yiiiehh diye dibi düştü bu nicki Minaj nasıl kadın ya dedi resmen beni unuttu lan daha az önce şey yapıyorduk bir tuhaf oldum madem öyle beğendiğin takip ettiğin tür kadınlar gibi giyincem makyaj öyle yapcam dedim demek onları beğeniyor iç geçiriyosan benim de öyle olmam lazım bak gör sen dekolte makyaj dinlemicem dedim kudurtttum sözde evlencez kapatmaya çalışıyor dinliyorum makyaj yapmıyor bol giyiniyordum gerek yok madem öyle. Ulan evdekini kapatırlar genel konuşuyorum benim olmamı istemediği abartı makyaj dekolteli kadınlar onlara bajar yazilirlar

Güncellemeler
3 ay
Yani şey yapmışız dinleniyoruz o esnada iç geçirdi dibi düştü ya tamam dedim anladım başka kadınlara bakıyor iç geciryor dibin dusuyod arzuluyosan bitti daha da seks yaşanmayacak bende o takip ettiklerin tarzda olcam dedim yattım :)
Erkek arkadaşım Nicki Minaj gibi kadınlara ölüp bitince ben ne hissederim, ne yapmalıyım?