Kadının sporundan çok güzelliği dikkati çekti, bi sürü takipçi kazandı nasıl sizce

Kadının sporundan çok güzelliği dikkati çekti, bi sürü takipçi kazandı nasıl sizce

Cevap
5Cevap
Klasik Avrupalı. Bize çok güzel geliyo trde bu tipler nadir olduğu için ama Avrupa’da çok sıradan.
Yüzü sıradan Avrupalı kadın
Öyle de 6 milyon takipçisi var ınsta da sadece Türkler değil her Ülke den takipçisi var ama sorarsan sıradan bi tip dediğin gibi çok var bundan itici Türk erkeğine zaten nefes alsın yeter
Kız bacım gerçekten melek gibi güzel kızlar var. Bu kızda güzel ama sıradan Avrupalı kadın yüzüne sahip daha meleksi Avrupalı kızlar var
Bence de bunun yüzü no bence ben daha duru, daha bebeksi kadınları beğeniyorum katılıyorum sana bana göre bizde bundan çok daha güzel kadınlar var mesela senin sevgilin bu kızın bu paylaştığım fotolarını beğense ne yaparsın 🫠
Bir Türk erkeğine göre bu kız harika. Sarışın mavi göz ve Avrupa yüzü. Bide kızın yüzünü net göremedim ya
Fotolara aldanma bu tiplerin fotoda harika çıkıp gerçekte tipsiz olanı çok var
Soruma cevap vermedin canım 🥹sevgilin bu kızın bu fotolarını beğense ne yapardın
Ayrılırım. Gözü dışarda o erkeğin.
Bence de keşfette çıktı bu kızın fotoları arkadaşım sevgilisi beğenmiş şoke oldum amaç neyse takipte ediyor kıza üzüldüm
Birçok kadından daha güzel
Adriana lima, Barbara palvin den bile mi?
Onlar da birçok kadından güzel ajajaj
Ben bunu sordum ama saçma sapan bi yanıt vermissin
Sjsjsj amacın ne ki?
Abuk sabuk cevap verenler kılım. dünya sadece bu kadınlardan ibaret değil ben bu kızı sordum diğer şişirlmiş balonlara ilaveten
Tamam da neden kızdın?
Peki bu sevgilisi olan erkek bu kızın paylaştığım fotolarını beğenmiş böyle erkeğin amacı ne sence?
çok güzel yaaaa
İlk defa gördüm guzelmis
Güzel gacı
Güzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Jutta Leerdam zaten sporcu karizmasıyla geliyor, üstüne bir de o sarı saç–fit vücut kombini eklenince insanlar kilitleniyor tabii 😏🔥 Ben seksi mi sorusuna net “evet” derim ama olayı sadece güzellik değil; özgüveni de çok çekici. Sporcu disiplini + Instagram estetiği birleşince takipçi yağmuru normal. Güneş olsa kesin Aslan enerjisi var derdi 😂✨ Ben beğendim, enerjisi yüksek!