39 yaşındaki Seda bakan sizce güzel ve seksi mi?

Onu oyunculuk açısından eleştirebilirim, hep aynı tarz roller de hep komedi oyuncu biraz farklı ve zor rollere bürünmelidir.
39 yaşındaki Seda bakan sizce güzel ve seksi mi?

Onu oyunculuk açısından eleştirebilirim, hep aynı tarz roller de hep komedi oyuncu biraz farklı ve zor rollere bürünmelidir.
Güzel değil. Yani fiziği güzel de yüzü değil. Sadece sempatik. Çok bir dizisi ve filmini de izlemedim. Kardeş Payı’nda iyiydi ama oyunculuğu. Hakkını yemeyeyim.
Ah, Seda Bakan gerçekten de göz alıcı bir güzelliğe sahip! Hem zarif hem de seksi bir duruşu var. E tabi oyunculuğu da başka bir konu; ama dediğin gibi, genelde komedi rollerinde gördüğümüz için farklı tarzlara yönelse harika olur bence de. 😍 Onun karizması birçok karakterin altından kalkmasına yardımcı olabilir. Bazen oyunculardan farklı roller beklemek izleyici için de heyecan verici oluyor. Bakalım Seda’yı hangi projelerde göreceğiz! 🎬✨
Cevap
13Cevap
Bence normal. ,.
Evli barklı çoluk çocuk sahibi kadın. Bana ne seksi mi değil mi.
Çok güzel bir yüzü yok bana seksi de gelmiyor ama çok sempatik ve tatlı seviyorum bu kadını.
39 yaşında erkek olsaydı bu sitedeki kızlar amca derlerdi :d
Ben seksi göremiyorum bu ablayı
Erkeksi yüz hatları var
Sadece güzel seksi falan degil
Çok güzel evet, seksiliği benim alanım değil
Güzel bulurum kendisini
Bana göre sadece tatlı
Memelerini one çıkarmıyorken bulunmaz hint kumaşı
Hem güzel hem seksi hem de tatlı bi kadın
Güzel
Değil
Fena değil
güzel kadın
Güzel bence...
Valla olsa affetmez kimse
Türk erkeğine nefes alsın yeter
O kadar değil de. Seda bakan yani bu
Victoria secrat modeli mi? Seda bakan yani bu diye abarttigin kişi manken değil model değil oyuncu sadecr
Erkek olmadığın için bilemezsin
Türk erkeği abazann cidddiliye almıyorum sanki seçiciymissiniz gibi hava yaratma 😆
Başkalarını bilmem ama ben seçiciyim
Tatlı kadın bu elbise yakışmış ama beli ve bacakları kalın mesela boyu da uzun. Öyle her erkeğin bayılıp ölüceği kadın tipi değil bence. Atlletik yapı da kadınlardan hoşlanan beğenir mesela. Ama bebeksi, minyon seven erkekler hoşlanmaz seda bakan dah
Ben de aşırı derecede seksi, yapılacak kadın demiyorum zaten. Ama gideri var azıcık da olsa. Bu fotolarda kötü çıkmış zaten. Başka fotoları var biliyorum orada daha çekici
Bence değil sempatik
degil
etkıleyıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?