Çok güzel bir kadın
Orta güzellikte bir kadın
Çirkin bir kadın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

amaç burada yüz güzelliği ise evet kendine bakıyor, güzel bazı kadınlar şu makyaj olayını abartmasa fena olmaz. vücudunu göstermek güzelliğine güzellik katmaz sapık ruhlu insanlar için güzel görünür benim için güzellik yüzde başlar kalpte biter
1: Daha iyilerine şahsen tanık oldum.
2: Bir tayt giydim diye ne oldum delisi olmamak lazım.
sırf tayta bakmak için geldim
Gayet güzel bir kadın
Cevap
25Cevap
Memesi küçük ama o kadarda değil makyajdan yüzü görünmüyor ayrı bir katman var yüzünde 500 TL ile dolaşıyor yüzünü yıkadıktan sonra değerlendirebilirim
Biraz toplama bilgisayar gibi duruyor. Anakart iyi ama diğer donanımlar olmamış. Özellikle hdmi çıkışı olmayan ekran karttı facia.
😀😀
Böyle orta güzellikte olanlar bana hitap etmemekle birlikte göz zevkime ufak tekmeler indiriyorlar.
her şey verdiği poz ile ve kamera açısıyla değişebilir ve şu an bu 2 fotoğrafta ne verilen poz güzel ne de kamera açısı güzel o yüzden çirkin görünüyor halbuki ben tayt severim
Karate hareketleri yapıyor. Onunla maç yapmayı isterim. Ben judo ve boks biliyorum. 150 kiloyum. Benim cüsseme karşı onun çevikliği ve hızı. Kafes dövüşü.
Unlu falan midir bilmiyorum ama ne kadar salak pozlar degil mi?
kendisi dizi film oyuncusudur.. fotoğraflar bir spor markasinin reklam katalogu icin cekilmis pozlardir.
Yüz olarakta fizik olarakta beğenmedim.
Kiz efso, hakkini yemek olmaz.
Normal
*Gecen bol olsun.*
Kadın güzel de o tayt komik.
Güzel bence
Benim hoşuma gitmiyor böyleleri
Yüz olarak değil fazla
Güzel
Güzel bir kadın
Bir de bu aylarda erik olmaz derler.
Güzel
Güzel
Fizigi iyi
ortalama üstü..
Güzel
Gayet güzel
Sıska bodur bu
Hoş bir kadın
Güzel
#günaydin
İç şarabı s*k arabı demişler
normal bir kadin
normal yani hoş
Hos kadin...
Güzel
Çok hoş evet
Hoş kız.
hoş ve tatlı bir kız
Güzel kadin
Güzel
kadin denilmez buna kiz cocugu :)
niyeeee
cocuk mu.. böyle cocuk mu olur..30 yasinda.. bir evlilik yapmis.. şu an bosanma aşamasında..
Durusu oyle genc kiz kiz cocugu gibi duruyor zevk meselesi :)
Orta güzellikte
orta
Orta güzellikte.
değil
Orta güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?