Ben benzetiyorum. Sizce benziyor mu? İki fotoğraf aşağıda; ilk fotoğraf Maroon 5, ikinci fotoğraf Soğomon Tehliryan.

Ben benzetiyorum. Sizce benziyor mu? İki fotoğraf aşağıda; ilk fotoğraf Maroon 5, ikinci fotoğraf Soğomon Tehliryan.

onu bunu bilmem de katilin dogum tarihine baktım 2 Nisan dogumlu koç burcu çıktı. koçlar hangi milletten olursa olsun hep aynılar. İzmir'de taksiciyi bir daha kimseye iyilik yapmayacaksın diyip arkadan silahla katleden herif de koç burcuydu
Bilmediğimden soruyorum, koç burcunun özellikleri nelerdir?
düşünmeden hareket ediyorlar. sürekli yarış halindeler. hep ben ben derler egoisttirler. sinirliler ve rekabetten besleniyorlar. gözü kara olabiliyorlar.
Anladım. Terazi burcu nasıl peki? Ben teraziyim.
denge uyum ararlar. kibar davranırlar. koç ben derken terazi sen der çünkü zıt kutuptur koç ile terazi. ikizler ve kova gibi hava grubudur terazi. hava grupları zeka öğrenme, sosyallik ve konuşma olarak daha çok öne çıkarlar
ateş grupları olan koç aslan yay ise acelecilik cesaret vb konularda daha çok öne çıkarlar.
Anladım teşekkürler.
Benim en iyi arkadaşım ikizler burcu. Onunla çok iyi anlaşıyoruz. 17 yıllık arkadaşımdır.
Cevap
1Cevap
Maroon5 ne kardeşim adamın grubu o ismi Adam Levine çokta severim 😬
Da ayrı. 😀
Hatasız cool olmaz. :D
Alakası yok
Kafa ve çene şekli ile gözler andırıyor ama.
Yok reis ilk adam baya baya yakışıklı aşağıdakine bıyık ekleyince Urfalı türkücü oluyor aw
https://hizliresim.com/33bqke2
Kendisi Erzincanlı bir Ermeni zaten. Anadolu topraklarının çocuğudur.
Bizdeki hirtlara benziyor zaten tip olatakta doğudan adam çıkmaz işte, terörist bu adam Talat paşaya suikast yapan Ermeni terörist bugünkü Pkk nin o zamanki hâli
O zamanlar Taşnak meşhurdu, şimdi ise PKK.
Gavur işte
Kıskandin sanki
Neyi?
Görsellerdekini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?