Hayret madem uzun zamandır burdaydın iq seviyen hiç gelişmemiş üzüldüm sana bence hesabını kapat bitsin olay madem rahatsız oluyorsun demi ama ya da böyle istemediğin sorularla karşılaşıp kudurursun 😂🤪👅
Benim seviyemde olman için benim seviyeme yükselebilmen lazım oda imkansız 😂ancak ben senin seviyene inebilirim ama zirvenin tadını çıkarmak varken senin seviyene inmek istemem budalalık olur 🤣
Hayal aleminde çakmış olmayasın senin gibi zavallı sapiklar ancak sanal ortamda böyle derek kendilerini tatmin ederde 🤣 Ha bu arada gerçekten kudurdun sen yazık yazdıkların gücüne mı gitti? 🤣😂😁🤪
Sapık olan senin zihniyetin her şeyi belaltına çekersiniz sonra da erkeklere sapık dersiniz hasta ruhlu manyaklar sizi. Çok delikanlı olsan gizlide takılmazdın boş yapma yani tamam mı koçum.
Erkekler yani senin gibi olan adam olamayan erkekler sapık olmasa bende yazdigin şeyi o manaya yormuycam ama ne yazık ki görünen köy klavuz istemiyor 🤣 Hem madem o manada demedin peki ne manada dedin o sözü? 😆 Çok delikanlı olsam gizliden yazmazmışım sanki senin kimliğin ap açık ortada da bana artistlik yapiyosun fotoğrafın bile yok🤣🤣🤣🤣
tc mi mi yazayım ne istiyosun ak profilde lazım olan bilgiler yazıyo işte alla alla. laf çaktım laf bel altı çakmak istesem memlekette karı mı kalmadı senin gibi kézoya çakıcam.
Şu an lafı çeviren sensin farkındamısın? Sana kimliğin belli değil derken adın, soyadın ve fotoğrafından bahsettim ama senin lafı nerenden anladığında belli ayrıca sen bana çakamazsın çünkü senin o elini alır... neyse anladın sen 😘
İğrençleştiğinin farkındamısın? İşte böyle senin gibi pislikler lafları yutunca sapıklığa vururlar yazık sana zavallı aciz yaratık 😂 Ayrıca konuyu yine nereye çetin kjhskhj ya idiot musun sen oğlum? Bana gizli üyeden sorduğum için lafediyosun ya bende senin fake hesaptan kendi resmin, ismin yok diyorum telefon numarası ne alaka ya? 😂🤣 Bu kadar anlamaktan aciz mısın?
Benim sorumun altına yazıyorsun farkındamısın? 😆Özür dilemesi gereken biri varsa sensin burda herkes istediği soruyu sormakta özgür buna bende dahilim doğal olarak sorumun altına saçma sapan bir video atarak terbiyesizlik yapan sensin bir de haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyorsun 😂 Ben ancak senin gibi gereksiz bir yaratıkla muhattap olduğum için kendimden özür dilerim. Sen DEFOl.🖐
Şizofreni olmakta güzel aslında gerçekte olmayan biseyi varmış gibi zannedip kendini avutuyorsun 👍 Sen önce bir bu rahatsızlığından kurtul bir tedavi olda ondan sonra yerlerde olan iqunu yükseltmeye çalışırsın 🤣 Bencede artık (DEFOl)
Ohh yüreğime su serptin 😌 Peki bunları neden bana yazıyosun ben senin kankinmiyim yüksek ıqlu kendi başını ye djsjdhshd Ayrıca konuyu nerden nereyeee getirdin resmen geyik muhabbetine dondurdun işi bir sus artık bea
Çattık deliye iyimi kjsksjxk Neyse senle konuşarak kendimi daha fazla kucultemiycem Allah sana akıl fikir versin şimdi bu yazımın altına da kesin saçma sapan biseyler yazacaksın ama bu sorudan bildirim almiycam hadi sana iyi boş yapmalar 🖖
En İyi Cevaplar