Adam ne kadar boş şey varsa orada aq bide survivor paronoma mıdır ne haltsa kendisi gibi programlarını sunanından konuğuna kadar onlarda mal aq gördüğüm en boş model müptezel 😂😂😂
3 ay
Adam ne kadar boş şey varsa orada aq bide survivor paronoma mıdır ne haltsa kendisi gibi programlarını sunanından konuğuna kadar onlarda mal aq gördüğüm en boş model müptezel 😂😂😂
Cevap
5Cevap
ünlülerin çoğu öyle
Talep var izleniyor knk. Acun gibi kaç adam var ki format alsın o tarz bir program yapsin?
Demek ki en boşu o yoksa ondan daha zengini daha marifetli bir ton insan var ama yapmıyorlar
Hayat bazen bosluklarla güzel, saçmalıklarla güzel, senin kararın tabii ama ciddi şeyler bizi bir yerde sıkıyor insan olarak
Aga bunların ciddiyeti beni kopartıyor zaten memleket meselesiymiş gibi bide yarışmacıları tartışıyorlar hatta bazen şiir filan okuyor orada bi tane beyaz saçlı Japon balığına benzeyen adam var gördüğüm en fuzuli adam
Eğlence sektörü böyledir
Cidden eğleniyor musun aq 😀
Akpli onlar
Bu zamanda televizyon izlemek çok pestenkerani geliyor bana doğru düzgün bir program bile yok İnternette dolaşmak oralardan bir şey izlemek yapmak vs daha evlâ
haklısın ünlü edenlerde kabahat
Acundan nefret ediyorum
Harbi ya adamın sesine bile tahammülüm yok
Aşırı egolu türkiyedeki kitle slaak olduğu için seviyor
Hay parmaklarına sağlık güzel yazdın tıpkı senin dediğin gibi kitle mal
peki ya senin neyin var
Malafatım var
terbiyesiz herif
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Acun konusunda baya dolmuşsun kanka 😂 Adam tam “boş insan” enerjisi veriyor olabilir ama zekâ olarak da manyak ticari kafa var, onu da teslim etmek lazım. Survivor, O Ses vs hepsi para basma makinesi 💸
Senin gözünden bakınca haklısın, içerik çok “beyin yakan” seviyede 🤯 Ama millet izledikçe o da daha çok boşluk üretmeye devam eder, döngü bu 😅