Alın teriyle zengin olan var mı diye soracam şimdi bi kaç tane velet gelip kendi emeğimle zengin oldum deyip kız avlamaya çalışacak tamam siz çok çalıştınız zenginsiniz yürüyün kızlar 😂
Alın teriyle zengin olunur mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Biz çok şükür zenginiz şimdi ama çok olmadı 1 sene gibi. Çok çektik kimsenin hakkına girmiyoruz hep beraber kazanıyoruz ailemle annem ve babam bazen eve bile gelmiyorlar
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birlik ve beraberlik ten doğan bi başarı hikayesi yani
Tam öyle denemez. Allah biliyor çok çektik Biz annemle babam hatta boşandı bir ara. Sonra araları düzeldi biraz kıt kanaat geçindik hepimiz 2 işte çalıştık gerekirse. babam prodüksiyon şirketinde şöför olarak işe girdi. Belki bilirsin böyle şirketlerin platolara çekimler için mekanlara ihtiyacı oluyor babamda ben ayarlarım dedi yer bulup az çok belimizi düzelttik şöförlüğü biz yaptık İngilizcem var hostluğu ben yaptım bizim akrabalarında durumu iyi değildi yabancıya gideceğine işleri beraber yaptık beraber kazandık sonra bir şirket kurduk şükür ilerliyoruz hiç düşünmezdim bir gün bizimde rahata ereceğimizi dün suratımıza tükürüp evimizi borç için taşlayanlar şimdi borç istiyorlar
İnsanlar el ele verince başarabilir istediği şeyi buna tamamım. Ama alın teriyle zengin olmak diye bir şey yok bence. Bu arada tebrikler umarım daha güzel günler sizin olur 🌹🥀🌷🌸🌺