Etilerde Oturan bir kişi zenginmidir?
Tabiki zengin semti.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sonuçta bir kişiden miras kalmış olabilir , tek hayali orda oturmak olduğu için bütün parasını vermiş olabilir , görevli olarak çalışıyor olabilir vs. Yani zengini de var , orta hallisi de var , geliri düşük olan da
Geliri düşük olanın orda yaşaması imkansız en kötü evin bile kirası 5 bin tlden başlıyor :)
Ve evler 1 milyondan daha pahalı.
Mesela seenn daha yokken ordan ev almış bir annenin annesi var sonra oraya annene miras kalıyor sonra sana anladın mı
Oda olabilir haklısın.
Etiler akatlarin aşağısı karanfil köy ve orda düşük gelirliler var. Benim arkadaşımın evi tam Akmerkezin karşısında mesela dedesi zamanında orası boş arsa iken almis 1960 ta falan .
Ordaki bir gecekonduda oturuyo belki :D
Etiler ve gecekondu komikmiş kardeş :D
Ahahah :D
Cevap
0Cevap
Yani normaldir
evet 😀
Zengin semti
değildir
Evler 1 milyondan pahalı o nasıl oluyor :D
1 milyon çok para sanki
1 Milyon az para mı :D iyi çek o zaman bankadan 1 milyon verceklermi sana merak ediyorum
burdakilerin fakir olduğunu sanıyorsun dimi o yüzden gizlendim zengin olduğumu görseler takipçim 300 ü aşardı
Ahahahaha egolara bak ailenin aldığı maaş 3-5 bin gelmiş burda 1 milyonu beğenmiyor mk sadjsaj
S. iktim sene çalışsan 1 milyon kazanamazsın mk sen :D
ne dion be abim iş adamı şirketimiz var senin gibi bankadan para çekince görgüsüz gibi bir dk bir dk sen trol yapıyon dimi iyi troll
hsahdahashsa Şorkotomoz vor obom os odomo peki şirketinizin ismi ne jsjsjs
zengin olsan benim gibi terbiyeli olurdun ablacım yaş kaç senin? 9 mu?
:D koptum ya
Aleyna tilki 2
Terbiyelim zaten kardeşim sen gibi egosu tavan yapanlardan, Baba parası yiyenlerdende hiç haaz etmem ayrıca :)
Yani hazetmem derken hiç sevmem.
sakin cevaplar ver çocuk gibisin ben bir kızım tabiki çalışmicam baba parası yicem
Zengin olup olmadığın beni ilgilendirmez iyi işler yapıyorsanız daha çok kazanın ne diyeyimde ne bu ego onu anlamış değilim :)
@mercanfd bokye
@mercanfd ananısikerler bu gidişle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar