4 ayEvet, ekranlarda yer aldım ama kimse o kişinin ben olduğumu fark etmedi. Bir kriz yönetiminin veya stratejik bir hamlenin tam merkezinde olup, perde arkasında kalmayı daha çok seviyorum. Yaptığım işler, aldığım kararlar ve yönettiğim süreçler defalarca haberlere konu oldu, tartışıldı ve izlendi. Ancak arkasındaki imzanın bana ait olduğunun bilinmemesi, benim bilinçli tercihimdi.
21 Yorumla- 4 ay
Yaa ne güzel seni gönülden tebrik ederim 👏👏👏🥰❤️ eline emeğine sağlık 🙏
En İyi Cevaplar
4 ayValla anlatış şeklin çok akıcı abla insan sıkılmıyor dinlerken , güzel anı olmuş size. Ben görürsem kacarim 😅
14 Yorumla- 4 ay
Yaaa çok tatlısın teşekkür ederim 🙏🌸😂 evet canım ilk başta bende çok heyecanlandım zaten ama bir kaç dakika sonra alışıyorsun zaten ve heyecanlı güzel bir anı olarak kalıyor işte
- 4 ay
Rica ederim 🫠💗 Her animizin tatlı olması üzerine nice yıllara güzel anılar ile birlikte 🫶🏻
- 4 ay
Teşekkür ederim 🙏❤️
- 4 ay
Yaaa teşekkür ederim ablam benim yaa 🥰❤️
4 ayÇok eski zamanlarda müzik kanalı eko TV vardı o zaman canlı yayına bağlanmıştım sadece ses olarak sonradan kapandı sene 90lar sonu 2000 kerim başıydı herhalde sünnet düğününde video kamera bile yoktu bırak cep telefonu olsun 🤣🤣🤣 o yüzden o anım sadece fotoğraflarda saklı 🥳🥳🥳
12 Yorumla- 4 ay
Yaa ne güzel çok heyecanlı oluyor kendini izlemek , dinlemek benim içinde çok güzel bir aynıydı bu
- 4 ay
Macerani dinlemiş oldum seni buradan tanıyoruz zaten seyreden olsaydık aaaa ksden tanıyorum bunu diye bizde heyecanlanirdik fakat 5 yıldır TV seyretmiyorum evimde bilgisayardan YouTubetan belgeseller dizi film vs seyrediyorum çok çok nadir TV seyretmiyorum desek yalan olmaz günde 10 dakikayı geçmez oda sabah işe gitmeden çay ocağı kahvehane gibi ortamda denk gelirse yüzde 60 Instagram yüzde 007 KS James Bond oldum birden 😂😂😂 bu kadar
4 ayKüçükken bir çocuk programına çıkmıştım ama hatırlamıyorum pek
112 Yorumla- 4 ay
Harikasın 👍 ya Alp çok heyecanlı ve güzel oluyor gerçekten, bende ilk defa CNN Türk haber ajansında canlı yayına çıkmistim ve ilk başta çok heyecanlandım ama birkaç dakika sonra alışıyorsun zaten ve çok güzel bir anı olarak kalıyor işte 🌸🤗
- 4 ay
Ya bana orada sakız çiğnettiler iştahla çiğne dediler sadece başka bir şey hatırlamıyorum 🤣🤣🤣🤣 ama seninki müthiç bir tecrübe olmuş anlaşılan
- 4 ay
Haha 😂 sakız çiğnemeni neden istediler peki 😂
- 4 ay
Bilmem hatırlamıyorum işte belki reklam almışlardı çünkü program başlarken herkese dağıttılar bazılarına dediler sen kalk şunu sor sen şöyle de falan. Bana sadece sakız söylendi
- 4 ay
Ya hiç sorma ozaman canlı yayına çıkmistim aynı zamanda YouTube da yayınlandı kendimizi izleyip gülüyorduk , eş dost görenler sürekli arayıp televizyona çıkmışsiniz diyip duruyorlardı pek bir havamiz oldu bir görsen 🤣🙈
- 4 ay
Bir de 23 nisanda emniyet tamirini koltuğuna oturttular beni kameralar çekti ama hiçbir yerde yayınlanmadı 🤣
- 4 ay
Amiri""" klavye hatası
- 4 ay
Haha 😂 ya Allah affetsin güldüm 🤣 kıyamam ben sana iyi idyevoturmuşsun işte oda bir şey sonuçta 😂 şart mı televizyona çıkmak
- 4 ay
Oysa ki ben hep cb nin koltuğuna oturup a*oyu astırma emri hayalı kurardım 🤣 biz de deriniz
- 4 ay
Sana sadece şöyle bir şey söyliyliyiim , sokak röportajlarında kamera arkası çok farklı oluyor , seni hep onlar yönlendiriyir oturmandan tut neler söylemen gerektiğinne kadar , öncesinde her şey konuşulup anlaşılıyor sonra çekim başlıyor
- 4 ay
Eic için teşekkür ederim
- 4 ay
Rica ederim ne demek 🙋💞🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Canlı yayına çıkan enerjik ruh burdaaa 😎🎤 Senin anı direkt kafamda canlandı, hele o heyecan sesi var ya, çok tanıdık 😂
Ben bir kere magazin programında sokak röportajına denk geldim, montum fosforlu, saç ayrı havada… Sonra kendimi TV’de görünce “bu kadar el kol yapan ben olamam” dedim 😅 Aşırı utanıp bi yandan da “fena da olmamışım hani” moduna girdim 🙈📺✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Magazin konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u 4 ayEvet çocukken tv nin üzerine çıkmıştım tamam sustum :D
Fulya hanım kim bilmiyorum maalesef, ama güzel bir anı olmuş senin için ablam 🙏
14 Yorumla- 4 ay
CNN Türk haber muhabiri fulya Öztürk
- 4 ay
Teşekkür ederim abla 🙏
- 4 ay
Rica ederim 🙋🥰
- 4 ay
🥰💕
4 ayBenimde değişik bir anım olmuştu.
O zamanlar küçüktüm, balkonda otururken bir anda siyah bir araç, kapının önüne geldi ve ellerinde kamera vardı. İçimden "Bunlar gazeteci mi?" diye kendi kendime konuşurken aniden benim fotoğrafımı çekmişlerdi. Birkaç hafta sonra gazeteye basıldığımı, üzerinde yılanların olduğu bir resim vardı. Annem de bana gülmüştü. 🤦🏻♀️
16 Yorumla- 4 ay
Allah Allah eee oradaki amaç neymiş ki
- 4 ay
Kleopatra'dan farkım yoktu 😅
Eziyet için yapıyorlar, çok saçma - 4 ay
Gerçekten çok saçma zaten ve izinsiz çekilmesi de yasal degil
- 4 ay
Tabii ki
- 4 ay
👍🤗🌸
- 4 ay
🤗🌸
4 ayİlkokulda izmirin en iyi halk oyunu takımı seçilmiştik. Bütün gösterilere, okullara, şenliklere, bayramlara gidiyorduk. Bir sürü vali, belediye başkanı, yöneticeler, bakanlar, milletvekilleri ile tanıştık. O sıralarda haberler falan da çıkmıştık takım olarak. Ama özel olarak sadece benim çıktığım bir anım yok 😂😂
12 Yorumla- 4 ay
Yaaa çiçeğim ne güzel 🌺🌹🌸 çok heyecanlı ve güzel oluyor gerçekten, bende ilk başta çok heyecanlandım zaten ama bir kaç dakika sonra alışıyorsun zaten ben CNN Türk haber ajansında canlı yayına çıkmistim ve çok güzel bir anı olarak kalıyor işte
- 4 ay
Evet ya cidden öyle, hatta valiyle ve İzmir milli eğitim bakanıyla birkaç kez markette ve sokakta karşılaşmıştık daha sonrasında, bana sanki kırk yıldır tanıyormuş gibi nasılsın kızım falan dedi. Bir şaşırdım 🤣🤣🤣 Onlarda normal insan ya işte, konumları gereği insan bir çekiniyor tabii, heyecan falan oluyor ama tanıyınca da kendini bir şansı hissediyor insan 🤣🤣
Magazin konusunda 484 cevap paylaştı. Evet çok çıktım yönetiminde olduğum derneğin uluslar arasietkinliginde, ayrıca trt de arkadaşların gönderdiği koser davetlerinde izleyici olarak göründüm
11 Yorumla- 4 ay
Yaa ne güzel
4 aySonuna kadar dinledim güzel anılar biriktirmissin bende çıktım televizyona bak
17 Yorumla- 4 ay
Hadi ya ciddimisin 😂 sen ne konuda çıkmıştıniz
- 4 ay
Ahaha fotodaki benim şaka şaka polis gözaltına alırken çıktım 3 4 kez 🤣🤣
- 4 ay
Ooo senin daha ilginçmis 😂
- 4 ay
Sjajajja anlatırım sana secret olarak
- 4 ay
tamam peki dinlemek isterim
- 4 ay
Uygun zamanda☺️
- 4 ay
tamam peki 👍🌸🙏
Magazin konusunda 346 cevap paylaştı. Senin için güzel Bir anı olmuş. Fulya Öztürk de iyi bjr haberci. Sizler içinde güzel bir anı olmuş
11 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle öyle 👍🤗
4 ayÇıkmadım zaten hiç televizyon izlemem radyoda canlı yayında yarışmaya katılıp nostaljk görünümlü radyo kazanmıştım
11 Yorumla- 4 ay
Yaaa ne güzel maşallah 🧿🌸💐 heycanli bir deneyim oluyor
4 ayFulya Öztürk iyidir ya. Depremde hep Hatay' da idı.. çok iyi olmuş mavişim. 👍 kutluyorum seni.. ⚘
14 Yorumla- 4 ay
Gerçekten çok başarılı bir muhabir bende çok beğeniyorum
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️ öyle bir anımız oldu işte - 4 ay
Süpermiş 👍⚘
- 4 ay
Teşekkür ederim 🙏
- 4 ay
💕❤⚘
m 4 ayGüzel bir anı olmuş çok hoş, hayır böyle bir anım olmadı sokak röportaj yapanı görünce yolumuzu değiştirenlerdeniz jcjsms
12 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederim 🙏❤️ evet çok heyecanlı ve güzel bir anı olmuştu
- 4 ay
Ne güzel, rica ederim.
4 ayTv ye değilde bi kaç YouTube kanalına ropörtaj verdim işimle ilgili
13 Yorumla- 4 ay
Aaa süpersin 👍 ne hissettin peki
- 4 ay
Heyecan tabi ki oldu ilkinde ama diğerlerinde baya profesyoneldim 😅😅
- 4 ay
Haha 😂 bende ilk başta çok heyecanlandım zaten ama bir kaç dakika sonra alışıyorsun, birde ben CNN Türk haber ajansında canlı yayına çıkmistim
Evet, kötü ve sıkılgan. Yarışmadaydım odaklanamadım kameraları gördükçe.
11 Yorumla- 4 ay
Evet ilk başta bende çok heyecanlandım zaten ama bir kaç dakika sonra alışıyorsun zaten
İstanbul otogarında ropörtaj yapıldı ama yayınlandımı noldu bilmiyorum
11 Yorumla- 4 ay
Doğrudur , ama söylüyorlar baştan zaten şu kanal Şu saatte yayına çıkacak vss diye bilgilendirme yapıyorlaer, bize yapmışlardi
4 ayEvet çıktım. Eskş bşr tv vardı dolabın üzerine ulaşmak için çıktım 🤣
15 Yorumla- 4 ay
Hocam yine bugün ateş ediyorsun 🔥🤣
- 4 ay
🤣🤣🤣
Bu gün bir soğuk espri yapasım geldi sana patladı. - 4 ay
Haha 😂 canın sağolsun senin
- 4 ay
Eyvallah 🤗🤗
- 4 ay
🙏❤️🥰
Hayır çıkmadım. Güzel tatlı bir anı olmuş sizin için 🥰
11 Yorumla- 4 ay
Evet çok heycanliydi ama güzeldi teşekkür ederim 🙏🌸
Gizli Üye(45 üstü)4 ay11 Yorumla- 4 ay
Çok teşekkür ederim 🙏 evet ilk başta bende çok heyecanlandım zaten ama bir kaç dakika sonra alışıyorsun , öyle bir anı olarak kalıyor işte
4 ay1 defa Berlin'in yerel Türkçe yayın yapan kanalında bir çocuk programında çıkmıştım.
13 Yorumla- 4 ay
Aaa ne güzel 👍 çok heycanli ve güzel oluyor gerçekten, bende CNN Türk ekranlarında canlı yayına çıkmistim ve güzel bir anı olarak kalıyor işte
- 4 ay
Aynen, anı olarak kalması gerçekten harika bir duygu. 📺
- 4 ay
Kesinlikle öyle 👍😊
Gizli Üye(30-35)4 ayÇocukken çıkmıştım "Üzerine" 😀
Kraliçe bu soruya seni çağırmak istiyorum komplo olsa da inanani çok var görüşünü almak isterim buyur 🙏
03 Yorumla
Cevap sahibi4 ayEfsanelerle aran nasıl bilmem ama yine de buyur ✌️
Cevap sahibi4 ayBu arada o röportajın videosu var mı ben dahil çoğumuz merak ettik ve ya nasıl buluruz YouTube dan?
- 4 ay
Bilmiyorum ki o gün YouTube da yayınlanmıştı izkemistik ama duruyormudur bir fikrim yok
Gizli Üye(18-24)4 ayevet ama ben o zamanlar çocuktum ve kayıp haberim çıkmıştı
11 Yorumla- 4 ay
Aaa öylemi çok geçmiş olsun 🙏 şükür ki buradasınız ve iyisiniz 🙏🥰❤️
Gizli Üye(30-35)4 ay1 hafta önce falan mı bu dediğin? Çünkü bi çocuk okula gitmek istemiyorum demişti röportaj da. Acaba senin oğlun muydu o?
14 Yorumla- 4 ay
Yok hayır 😂 üç yıl önceydi
Cevap sahibi4 ayHee başka o zaman 😅sesin de güzelmiş
- 4 ay
Teşekkür ederim 🙏😂🥰
Cevap sahibi4 ayRicalar canım 🥰🥰
1 ayBir kez yerel kanalın canlı yayın sabah programına konuk oldum, heyecandan ilk 5 dakika kekeledim.
00 Yorumla
4 ayÇıktım, canlandırma dahi yaptım, orta okulda bu yüzden popülerliğim artmişti 😄
04 Yorumla- 4 ay
Hadi ya ciddimisin 😂 ya çok heyecanlı ve güzel oluyor gerçekten bende ilk defa çıktım zaten canlı yayına bir anı olarak kalıyor işte 😂
- 4 ay
Evet ciddiyim 🙂 orta olul zamanlarımdı, güzel bir anı olarak saklıyorum, haklısın 🙂
- 4 ay
Harikasın süper 👍🌺💞
- 4 ay
🍀🙏🏻
Vaay ünlüye hanım. Alkışlar size👏👏👏🙂
12 Yorumla- 4 ay
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏❤️😂
4 ayhiç çıkmadım ki
114 Yorumla- 4 ay
Harikasın 👍
- 4 ay
Boş ver çok heyecanlı oluyor insan kasılıyor
- 4 ay
Ben sadece kim milyoner olmak ister çok merak ediyorum
- 4 ay
Neden peki
- 4 ay
orada çok büyük heyecan yaşanıyor. bana çok karizmatik bir oram hissi veriyor
- 4 ay
Evet ya gerçekten haklısıniz 👍
- 4 ay
Aynen o hayean yaşamak güzel olurdu.
- 4 ay
fenomen olmak nasıl bir duygu?
- 4 ay
Hem güzel hem zor , çünkü sürekli soru içeriği üretmek zorundasın
- 4 ay
Anlıyorum birde güzel yorumlar bekliyor insanlar
- 4 ay
Soru ve içerik için size güzel bir fikir verebilirim. b uradan yazmak etik olmaz ama :) KS herkes okuyor
- 4 ay
İnceliginiz teşekkür ederim çok naziksiniz 🙏 fakat prensip gereği kimseden destek almayı seven birisi değilim kendim emek verip ugrasnayi seviyorum bu uğraş beni mutlu ediyor, bu seviyeye de kendi emegimle geldim zaten 🙏🌸💞
- 4 ay
Emeğinize sağlık umarım daha güzel başılar sağlarsınız
- 4 ay
Çok teşekkür ederim 🙏❤️ 🌺
4 ayHic çıkmadım konuşamam ztn
11 Yorumla- 4 ay
İlk başlarda banada oldu insan heyecanlanıyor ama bir kaç dakika sonra alışıyorsun zaten ve çok güzel keyifli oluyor
Hayır siz TV ye çıktınız mı
11 Yorumla- 4 ay
Soruyu dikkatli okudunuz mu beyefendi ses kaydı atmışım detayda belirtmiştim
Hayır hiç çıkmadım. Güzel anıların olmuş ☺
13 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederim baharım evet çok heyecanlı ve güzel bir aniydi benim için 🙏🌺❤️
- 4 ay
🌸💐
Paramparça ah paramparça
12 Yorumla- 4 ay
🤗
Çıkmadım. Iyiykide cıkmamışım
11 Yorumla- 4 ay
Haha 😂 öyle deme ya heycanli oluyor
Sesin çok güzel radyoculuk yakışırdı
13 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸 burada bir kaç kişi daha demişti aynı spikerler gibi konuşuyorsun diye 😂🤣
- 4 ay
Haha 😂 Allah affetsin güldüm 😂🙈 💐💞
Hayır hiç çıkmadım
11 Yorumla- 4 ay
Peki 👍🤗
4 ayBi ara haberlere cıktım🤣🤣
17 Yorumla- 4 ay
Haydaa 😂 sen niye çıktın ya
- 4 ay
Karısından dayak yiyen adam olarak dermişim🤣Yok ya röportaj yapmışlardı
- 4 ay
Ben CNN Türke canlı yayına çıkmistim ama çok heycanli ve güzel oluyor , bir anı olarak kalıyor işte , ses kaydıni dinlediysen konuyu anlattım zaten 😂
- 4 ay
Ses kaydını fark etmedim ki 🤣🤣🤣
- 4 ay
Üzdün 🥺
- 4 ay
Tamam yaw üzülme Benim kafamda öilyon tane dert var😄
- 4 ay
🥺😊
Evet çıktım
23 Yorumla- 4 ay
Hadi ya ciddimisin 😂 konu neydi peki
- 4 ay
Aaa süpersin 👍 çok heyecanlı ve güzel oluyor gerçekten, bende ilk defa canlı yayına çıkmistim ve bir ani olarak kaldı
- Magazin konusunda 414 cevap paylaştı.
4 ayHayır.
11 Yorumla- 4 ay
Peki 👍🤗
4 ayHiç çıkmadım
11 Yorumla- 4 ay
Peki 👍🤗
4 ayHayır çıkmadım
11 Yorumla- 4 ay
Peki 👍🤗
Çikmadım abla❤
14 Yorumla- 4 ay
Ben canlı yayına çıkmistim ve çok heyecanlı oluyor ama çok güzel bir duyguydu
- 4 ay
Teşekkür ederim 🙏❤️
Çıkmadım
11 Yorumla- 4 ay
Peki 👍🤗
4 ayÇıkmadım.
11 Yorumla- 4 ay
Peki 🤗
4 ayHayır çıkmadım. Çıkmayıda sevmem
03 Yorumla- 4 ay
Peki 👍
- 4 ay
Teşekkür ederim
- 4 ay
Rica ederim 🙋
4 ay19 Mayıs gösterilerinde ufaktan görünmüştüm.
00 YorumlaDizi de oynamıştım
13 Yorumla- 4 ay
Aaa öyle mi süpersin 👍 hangi diziydi peki
- 4 ay
Yaaa ne güzel harikasın 👍 baktım şimdi YouTube da diziye
Gizli Üye(36-45)4 ayDizi oyuncusuyum
05 Yorumla
Cevap sahibi4 ayBu arada fulya cidden çok hanimefendi
- 4 ay
Hanhi dizi
Cevap sahibi4 ay@Melisa837382 maalesef onu soyleyemem sıkıntı yaşarım
- 4 ay
Öz, elden:))
Cevap sahibi4 ay@Melisa837382 teşekkürler iyi geceler ❤️
Magazin konusunda 523 cevap paylaştı. cikmadim
02 Yorumla- 4 ay
İlk başlarda öyle oluyor canım vok stres oluyorsun heyecanlaniyirsun ama bir kaç dakika sonra alışıyorsun
- Magazin konusunda 6,2b cevap paylaştı.
4 ayGerek yok ya
00 Yorumla Ses senin mi
08 Yorumla- 4 ay
Evet 👍😂
- 4 ay
Noldu ki 😂
- 4 ay
Volkan Şen'in profilini sesli yorumlayayım zalımm soruma gel
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri