Diziler & Filmler Samanyolu TV yi hiç izlediniz mi? huso27ht Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nasıldı Güncellemeler+1 yıl Kimler neler izledi Samanyolu TV yi hiç izlediniz mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 27,1b cevap paylaştı. maalesef izledim neyse ki psikolojimi bozmadan bıraktım 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Samanyolu TV'de saçma acitasyonlu diziler oldu Salih diye adam vardı falan öğüt veriyordu sonra belgesel olarak Ayna izlerdim yurt dışını gezerdi adam bayağı sarardı ve unutulmazsa olmaz Şefkat Tepe dizisi vardı 0 0 Yorumla
Verheiratet Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sirlar dünyasi vardi mavi rüya diye bi dizi vardi ondan cok korkardim 😂farkli desenler diye dizi vardi 1 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Psikolojimi bozan bir çok dizisi ve programları vardı ddkbkjkj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Babaannemle kucukken orada gecw başlayan diziler vardı oturup ağlıyorduk hic unutmam ahansmamm 0 0 Yorumla
MelissaCvezicka Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çocukken az psikolojimi bozmadı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
maalesef izledim neyse ki psikolojimi bozmadan bıraktım
Samanyolu TV'de saçma acitasyonlu diziler oldu Salih diye adam vardı falan öğüt veriyordu sonra belgesel olarak Ayna izlerdim yurt dışını gezerdi adam bayağı sarardı ve unutulmazsa olmaz Şefkat Tepe dizisi vardı
Sirlar dünyasi vardi
mavi rüya diye bi dizi vardi ondan cok korkardim 😂
farkli desenler diye dizi vardi
Psikolojimi bozan bir çok dizisi ve programları vardı ddkbkjkj
Babaannemle kucukken orada gecw başlayan diziler vardı oturup ağlıyorduk hic unutmam ahansmamm
az izlemedik sirlar dunyasini jsjd
Çocukluğuma travma vuran
Çocukken az psikolojimi bozmadı
kabus gibiydi 😂😂
Çocukken