B
en yarı koreli yarı türk birisi olarak türk dizilerine de bakıyorum bu zamana kadar entrika konusun da türk dizileri en iyisi diye düşünüyorum bir kore dizisi çıktı entrika konusun da türk dizilerini bile geçti dizi de bir adam var patron bide kız var patronun sekreteri patrona araba çarpıyor patron hastaneye kaldırılıyor sonra kendine geliyor öyle bir rol yapıyor ki herkesi hafızasını kaybettiğine inandırıyor beni bile kandırdı yani sonra sekreter olan kız bu durumu fırsata çeviriyor patrona kendisini nişanlısı olarak tanıtıyor onun parasını yemeye başlıyor onu iyice söğüşlüyor sonra adam kıza diyor ki ben aslın da hafızamı kaybetmedim herşeyi hatırlıyorum seni dolandırılıcıktan ve başıma açtığın masraftan dolayı polise şikayet edecem babanın evine de haciz gelecek baban kalpten gidecek diyor kız bunu duyunca beni polise şikayet etme ne istersen yaparım diye yalvarıyor adam nişanlım gibi davranmaya devam edeceksin ve istediğim herşeyi yapacaksın diyor ve kıza sözleşme imzalatıyor kızı kölesi yapıyor sonra adama yavşayan bir kız vardı ondan kurtulmak için adam kıza süslen püslen şık elbiseler giy diyor kız mecbur dediğini yapıyor sonra kızı alıyor büyük bir kutlama yapılan yere götürüyor adama yavşayan kızda oraya geliyor adam kölesi yaptığı kızı nişanlım diye millete duyuruyor sonra adam tam mekandan kızla beraber çıkarken adama yavşayan kız onları takip ediyor ve adama sesleniyor adam bunun üzerine kendisine yavşayan kızdan kurtulmak için kölesi yaptığı kızla öpüşüyor kız sözleşme yüzünden öpüşmeyi durduramıyor öpüşmeye karşılık vermek zorunda kalıyor entrikaya bak ya güncel dizi hala devam ediyor dizinin yeni bölüm fragmanına baktım patron adamın kölesi yaptığı kızla 2 kere daha öpüşme sahnesi var onlar niye oldu bekleyip görecez diziye klip yapmıştım ben bazı sahneler klibim de var bahsettiğim dizi şu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer