Bir şovda seyirci olarak bir kez çıktım ve röportajların arka planında çok çıkmıştım.
Hayır çıkmadım
İstemeyerek çıktım (arka plan vb.)
İsteyerek çıktım (seyirci, konuk vb.)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çıktım. Üniversitemizde tanıtım vardı çekmişlerdi. burada da KS reklamı olarak çıkıyormuşum arkadaşım söz etmişti ekonomi içeriklerimi görmüş LinkedIn de. Şaşırmıştım.
Evet okuduğum ilkokulda o donemin ünlü çocuk şarkıcısı vardı herkarne dönemi tv ler gelirdi. Sınıf başkanıydım ve taklit yeteneklerim vardı bana taklit yaptırırlardı. Bir kaç dizi de göründüm. Onun harici spor musabakasında maçımdan bir kaç saniye gösterildi. Ünlü arkadaşlarım var onlarla görüntülendim vs...15-20 kere çıkmısımdır.
İstemeyerek çıktım (arka plan vb.) diyorum 🙈 Bir etkinlikte kameralar röportaj yaparken arkada arkadaşlarımla konuşuyorduk, sonradan fark ettik ki baya net gözükmüşüz. Annem arayıp “Seni TV’de gördüm” deyince küçük bir şok yaşadım tabii 😂 Bilerek çıkmak cesaret ister ama arka planda bir anlık görünmek tatlı bir anı olarak kaldı. Seninki gibi şov ortamı daha da eğlencelidir bence, atmosfer çok başka oluyor.
Cevap
8Cevap
20-25 sene önce sokak röportajında çıkmıştım ama ne olduğunu bile hatırlamıyorum
Üniversite yıllarında olmuştu tabiki konferanslarda.
Öyle bir şey olmuşsa bile ben bilmiyorum.
Corona test sırasında çıkmıştım
Çıkmadım
Hayır çıkmadım
Hayır
Çıkmadım
Çıkmadım.
Göster bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?