Herkesin evinde mutlaka olan bazen ses olsun diye açılan bazen de orada öyle köşede dekor gibi duran TV yi gerçekten izliyor musunuz? Yoksa sizde mi ses olsun diye açanlardansınız? Ya da hiç izlemiyor musunuz?
Ayıptır söylemesi yeni televizyon alındı inan ki annem telefonumla konuşunca ben bakarım mecbur elinde bir şey kalmayınca youtube genelde diziler ama abim de der bir şey istersen açayım sonra kapayım mı televizyonu kapa derim garip bir şey var bende bişey izleyemiyorum ailemin yanında telefonum 2017de alındı 5 yıl oldu onunla internetteyim hep kullaklıkla dinlerim açıkçası gerek duymuyorum
Hiç izlemiyorum yıllardır. Ses olsun diye açmayı da saçma buluyorum. Kendi evim olursa bi gün almam bile, onun yerine kütüphanem olacak ve bir sürü kitaplarr
2 senedir salonda uzun uzadıya max 10 dk oturmuşumdur tv de hep saçma sapan birbirini tekrar eden senaryolar kendi evime çıkınca sadece haber için kullanırım gerisi full dijital ya da PlayStation baba.
TV kanallarını hiç izlemiyorum ya.. Seneler olmuştur. TV'yi tek açma sebebim belki film falan yansıtmak ya da istediğim filmi televizyondan açmak olur. Netflix, Youtube falan..
Ay yok, baştan seyrediyim dedim kal geldi yaa! Sen de yalı çapkınına mı bakıyon ne ediyon? Bölüm iyi, Cenk vuruluyor bölüm sonunda da Şeniz evden atılıyor.
Ne bir kanal amblemi var ne de ekranda dizi adı var. Orijinal bölümlerini öylece yüklemişler. Tam arşivlik dizi. Full hd kalitesinde indiresi geliyor insanın. 37 bölümünün ilk sahnesi yok bir de. Hey gidi yıllar hey.
O durum benim ailemde olmuyor maalesef. Aile sineması akşamı yapıyoruz ( Filmleri Allah'tan Internetten açıyoruz) ya da gel yüzünü görelim diyorlar o yüzden ayrı oda da full takılamıyorum.