Bu kadın da bu aşırı dikkatimi çekti, Yıllardır kendinden 10, 15 yaş küçük erkeklerle oluyor en son abarttı 25 yaş küçük erkekle şimdi erkeğin sübanyancı varsa kadının yok mu? Eşitsizlik yapmayın erkek sübyancı olduğu için kadın sübyancı da olur.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu kadın da bu aşırı dikkatimi çekti, Yıllardır kendinden 10, 15 yaş küçük erkeklerle oluyor en son abarttı 25 yaş küçük erkekle şimdi erkeğin sübanyancı varsa kadının yok mu? Eşitsizlik yapmayın erkek sübyancı olduğu için kadın sübyancı da olur.

Cevap
13Cevap
Alan memnun veren memnun. Ulan şu en alttaki adamı Akasya Durağında sürekli türkü söylettiriyorlardı sararak izliyodum güzelim dizinin içine sıсıyodu
Dizinin girişinde, düğünde, sünnette, partide, kulüpte, otelde, arabada her sahnede bu şarkı söylüyordu mk o zamanlar Sedanın manitaydı herhalde reklam çalışması pompalıyorlardı
@aknnh67_ Hep sarıyodum
18 yaş altı olmayana nasıl sübyancı diyorsunuz? Genç parasını yiyor. Onun takımları sarkmış ve kurumuştur.
Sübyancı bu zaten başka ne denir? Annesi yaşında hepsinin
O pedofil demek abicim eskiden kendinden çok küçüklere sübyan derdik Seda Sayan sübyancı bence
iğrenc bi kadın
Bence de millete bunu övüp duruyor! Oğlu yaşında çocuklarla hep
Hepsi reşit kocaman adamlar yani yaptığı suç değil sanane bundan?
Ben suç mu dedim? Sübyan seviyor hepsi oğlu yaşında
Pınar Altuğ daha sübyancı aminuyum 😏
Onun kocası ile 10 yaş var Seda’ın 25 yaş Seda daha sübyancı
Bu karı doymaz 700 erkekle yattı yine doymuyo
Zengin olduğu için aşk derler bununkine
hep çocuk sevgisinden bunlar:)))))
Vardır bir bildiği seda ablanın
Sübyancı kadın candır❤️
evet
adamın merak ı paranın gücü mü kadının zevkimi.. ?
Evet
Tehlikeli isim o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İkisi de yetişkin olduğu sürece olaya “sübyancı” demek hem hukuken hem ahlaken yanlış olur kanka. Pedofili çocukla ilişki için kullanılır, 25 yaşındaki adama “çocuk” diyemeyiz 😂 Aradaki yaş farkı sana tuhaf gelebilir, o ayrı konu. Eleştiri yapılır ama ağır suç isnadı başka bir seviye. Burada olay daha çok “yaş farkı, güç dengesi, gündem olmak” tartışması bence.
Cahil ezik Sübyancı fazla yaş farkına denir hepsinin Annesi yaşında! Pedofi ayrı sübayncı ayrı moron
Sakin ol şampiyon, nefes al 😂 Pedofili ayrı, sübyancı ayrı diye bir kavram yok, uydurmuşsun resmen 🤦♂️
Yaş farkına “midem bulandı, anneanne-torun gibi duruyor” dersin eyvallah, zevk meselesi 😅 Ama hukukta “sübyancı” çocukla ilgili kullanılıyor, yetişkin-yetişkin ilişkisine denmiyor kanks.
Hakaret edince haklı olmuyorsun bu arada, sadece sinirli görünüyorsun 😌🔥
Defol moron