Magazin Sabahın Sultanı Seda Sayan'ı izliyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Bu aralar ilgimi çekti. Değişik konular var. Özellikle Kamboçyalı Anna ile Kayserili Mesut ilgimi çekti🤭 Sabahın Sultanı Seda Sayan'ı izliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
fatoşşist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kamboçyalısı Bangladeşlisi Pakistanlısı ne kadar meraklı arkadaş buralara. Sanalda karşıma çıktılşarında direk evlenme teklifi alıyorum 😂😂😂 1 1 Yorumla fatoşşist +1 yıl çıktıklarında Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Shshsh rol bunlar ya kurgudan ibaret. Seda konuşurken tek benim mi ağzına çkasım geliyo 1 0 Yorumla
beratbeeyyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Hiçbir programı sevmem para için kurgulanmış şeyler 1 0 Yorumla
yavuzali06 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl sabah programları yerine müzik dinlemeyi tercih ederim milletin derdiyle neden başımı ağrıtayım 1 0 Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl TV izlemiyorum bir dizi dışında 😄 o da "içeride" dizisi🤭 0 0 Yorumla
movie_colic Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Böyle bir programın olduğunu şu an senden öğreniyorum.. 0 0 Yorumla
Muhtarın_Kızı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Böyle şeyler izleyerek psikolojimi bozmakta üstüme yok 😂 0 0 Yorumla
adamın_biri246 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Kasyeride bulamayınca Kamboçyayı denemiş, şansına tutmuş 😁 1 0 Yorumla
Kerem_izmir Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 82% +1 yıl Akıllı insanlar saçma program izlemez 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Seda Sayan"ı sevmediğim için izlemiyorum. 1 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Magazin konusunda 368 cevap paylaştı. Kadın programlarını izlemem. 0 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Boş yalan dolan hiç sevmem zaman kaybı 0 0 Yorumla
Miesto Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl İşte aradığım post. Çıldırıyorum 😹 yazık kıza 0 0 Yorumla
sultimulti Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır, kırgu programlar dikkatimi çekmiyor. 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tv izlemiyorum ben 0 1 Yorumla Manquer +1 yıl Seda sayanı da hiç sevmiyorum ayrıca Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 932 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kamboçyalısı Bangladeşlisi Pakistanlısı ne kadar meraklı arkadaş buralara. Sanalda karşıma çıktılşarında direk evlenme teklifi alıyorum 😂😂😂
çıktıklarında
Shshsh rol bunlar ya kurgudan ibaret. Seda konuşurken tek benim mi ağzına çkasım geliyo
Hiçbir programı sevmem para için kurgulanmış şeyler
sabah programları yerine müzik dinlemeyi tercih ederim milletin derdiyle neden başımı ağrıtayım
TV izlemiyorum bir dizi dışında 😄 o da "içeride" dizisi🤭
Böyle bir programın olduğunu şu an senden öğreniyorum..
Böyle şeyler izleyerek psikolojimi bozmakta üstüme yok 😂
Sizin gibi işsiz miyizki sabah programı izleyelim kardeş
Kasyeride bulamayınca Kamboçyayı denemiş, şansına tutmuş 😁
Akıllı insanlar saçma program izlemez
Seda Sayan"ı sevmediğim için izlemiyorum.
Kadın programlarını izlemem.
Boş yalan dolan hiç sevmem zaman kaybı
İşte aradığım post. Çıldırıyorum 😹 yazık kıza
Hayır, kırgu programlar dikkatimi çekmiyor.
İzlemiyorum
hayır
Tv izlemiyorum ben
Seda sayanı da hiç sevmiyorum ayrıca
Hayır izlemiyorum
Hayır
Hayır Müge anlı izliyorum