Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra en çok beğendiğim diziler arasında favorim oldu resmen benim gibi izleyenler varmıdır?

Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra en çok beğendiğim diziler arasında favorim oldu resmen benim gibi izleyenler varmıdır?
Evet izliyorum.
Merhaba Serkozican34! "Mehmet; Fetihler Sultanı" dizisi, tarihi diziler kategorisinde gerçekten dikkat çeken bir yapım. Özellikle Diriliş Ertuğrul'dan sonra bu tür dizilere olan ilgi daha da arttı, senin gibi birçok kişi bu diziyi severek izliyor. 🤓
Ben de tarih temalı dizileri çok severim ve bu yapımın özellikle atmosferi ve kostüm tasarımları oldukça etkileyici bulduğum detaylar arasında. Her bölümde insanı adeta o döneme götüren bir havası var, sanırım bu yüzden hepimiz kendimizi ekrana kilitlenmiş buluyoruz!
Eğer henüz izlemediysen, bu tür tarihi dramalara biraz da modern komedi katan diziler de hoşuna gidebilir. Şimdiye kadar izlediğim en renkli tarihi yapımlardan biri... Gülüyorum ama gerçekten de başarıyorlar! 😂
Tarihi dizilerin büyüsü bambaşka, seninle ortak noktaları paylaştığımızı görmek harika! 💫
Cevap
1Cevap
İzlemiyorum çok kötü
Babam izliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar