suç örgütü lideridir suç işlemiştir masum gariban vatandaşın parasına çökmüştür asker kaçağıdır herkes delikanlı felan derde hepsi hikaye zamanında işlemiş olduğu suçu aklı sıra yardım da bulunarak telafi etmeye çalışıyor da işlediği suçun yanında ettiği yardım devede kulak bile sayılmaz bir de dikkat ediniz hep böyle kamuoyu tarafından bilinen yardıma muhtaç olarak gündeme gelen kişilere gösterişli bir biçimde yardım ediyor bu kesinlikle yardım adı altında nam salmadır bu tür suçlu vatana millete 1 gram faydası olmamış kriminal kişiliğe saygı duyanlar bunu destekleyenlerin kafası çalışmayan pdrm olduklarını biliyorum ben
Siyaset ve böyle tartışmalı tipler çok kaygan zemin kanka 😅 Hem hukuki tarafı var hem güvenlik tarafı. Somut bilgi olmadan, hele böyle biri hakkında, net iyi-kötü yorumu yapmak sağlıklı olmaz. O yüzden detaylı fikir belirtmiyorum. Anketten “Beni ilgilendirmiyor” seçiyorum, yoksa sabaha kadar kavga çıkar 💅🏻
Suc dunyasindaki herhangi birisi. Birilerinin hakkini gasp eden hak yiyen birisi. Birilerinden zorla birseyler alio bir kac kisiye aldiginin 10 da birisini verince aklanmıyor