Şahsen ben bu tosuncuga inanmam para felanda vermem ama anlamıyorum okadar kişi para vermiş o parayı alıp kaçtı bide dalga geçiyor hesaplarınıza para yollayacam diye bu tosuncuk halen gündemde😀😀
Düşündüğüm şey bu çocuk mu yoksa kocaman adam mı? Yaşı kaç? Onun dışında parasını kaptıran insanların ne kadar akıllı olduklarını görmüş olduk. Ah şu para ve zengin olma hırsı sen nelere kadirsin. Adamı da yakalayamıyorlar sürekli haberlerde şurada görüldü burada sinyali alındı gibi bilgiler dolaşıyor o o kadar, adamın yerini tespit edip ekrandan yayacaklarına binseler ensesine ya.
Bizim ülke bu çocuğa bulacak getircek ülkeye, ne kadar körpe fırlama çocuk varsa ders verecek onlara sonra bu çocukları her ülkeye gönderecekler seyret sonra dünyanın en zengin ülkesi oluruz. Tosuncuğumun kıymetini bilmiyorlar mundar edecekler yazık.
Ve bunun içindekileron yüzde 80 i faizci ve tefecilerdi.. aslan tosuncuğum benim illaki dolandiricilik yapicaksam bunun gibisini yapmak isterdim. siyasetci olsun oyumu ona veririm be :)
En İyi Cevaplar