Açıkçası suç örgütü lideri. Geçmiş zamanda akp yi desteklemiş, mitinglerine katılmış. Ailesine baskın yapılınca hükümetin pisliklerini dokmus biri.
Ben söylediklerine katılıyorum
Sizce nasıl biri?
Ben söylediklerine katılıyorum
Sizce nasıl biri?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
birkaç ay öncesine kadar kendisine burun kıvıranlar mafya bozuntusu diyenler şimdi ne doğru adamdı diyor bizim solculardaki omurgasızlık kimse de yok
Peki Sedat Peker ile takılanlar ama şimdi onu vatan haini ilan edenler omurgasız değil mi
Sedat Peker diyor ki ben AK parti için miting yaptım ama şimdi AK parti onu terörist ilan etti
Bu omurgalı olmak mı şimdi
@FransadaHuzurVar bunu yapan kimse oda omurgasızdır.
Sen bu durumda AK Partililerin çoğunluğuna omurgasız demiş oluyorsun
@FransadaHuzurVar kim desteklediyese dedim ak partililer onumu desteklemiş sanki çoğunluğu komiksin.
Sedat Peker dediğiniz adam Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması için miting yapmıştır.
Bizzat kendisi anlatıyor AK parti mitinglerinde dağıtılan kahveler kendi işletmesinden alınmış üstelik parasını ödememiş AK parti
Sedat Peker'in Fatih tezcan'dan tut saraydaki bütün insanlarla iletişim ve ilişkisi vardı.
Şu anki iktidar Sedat peker'e özel koruma tahsis etmiş daha neler var neler
Sen omurgasız arıyorsan solculardan önce ak partililere bak
@FransadaHuzurVar fatih tezcan kim yahu hayatınız komplo miting yapmış 3-5 bin kişi katılmış ee ne olmuş erdoğan mitingte bunumu çağırmış sahneye sanki. pislik arıyorsan ilk kendi mahallene bak atatürkehakaret eden adamların chpde baş tacı olmasına bak hdpkklıların chpde nerelerre geldiğine bak.
Fatih Tezcan kim mi? Şaka mısın sen?
@FransadaHuzurVar bana sorarsan takıntılı tipin biri. o nededi bu ne dedi o miting yaptı boş yapmaktan başka birşey değil.
Önceden yaptıklarını bilmiyorum ama şuna yaptıkları adam gibi adamlık bence
Kendisi kapitalist Turancı
Sosyalist Turancı mi var birader
Yok ben yaptım yeni yazdım makalesini birader
Ser*fsizin onde gideni
Gereksiz biri
sen katılmaya devam et satılık biri neticede
Adam gibi adam bence