John Trovolta abimiz geçenlerde eski arkadaşlarıyla buluşmuş videoyu izlediğimde neredeyse hepsi mezardan kalkıp gelmiş gibiydi 😄 Bu arada fotoğraf 2026’dan
John Trovolta abimiz bugün itibari ile 72. yaşına girmiş durumda sizcede çok genç durmuyor mu?
Bu herif 18 Şubat doğumlu. burcuna baktım kova balık başlangıcına denk geldiği için ya kova ya balık burcu ama kova burcu oktay kaynarca'yı andırdıgı için kovadır bu diyorum.
ayrıca bu benim attıgım fotoda sakallar beyaz. yaşını senin attıgında göstermiyorken burada daha fazla gösteriyor bu nasıl oluyor? sen bu attıgın fotonun güncelliğinden eminsen bu benim attıgım foto neyle açıklanır?
yav dostum bu kadar saf olma. video eski yıllarına ait video oldugu her tarafından belli. kalitesi bile eskiyim diye akıyor. yükleyen şahıs sallamış bi başlık ve eski vidoeyu yüklemiş. sen kova olmana ragmen yutuyosun ben balık burcuyum yutmadım :d
Aynen imkanı yok zaten instagram hesabına gidin bakın güncel fotoları orada mevcut uzun süredir sıfır saç traşı tarzını kullanıyor bunlar eski görseller
John Trovolta abimiz gecenin 02:50 sinde bir selfie çekip atsın o fotoğrafı üzerine 72 sini konuşalım. Yoksa böyle kuaförü, makyözü, fotoğrafçısı, ışığı… bir sürü koşul ve insan onu iyi göstermek için hazırladığında olmaz. Bu şartlar altında çirkin insan bile bulunmuyor
Sadece tip degil mesele. Bu adamın merdiven cikarken bir videosu vardi asla 72 yaşındaki birinin omurgasi ve hareketleri yok insan hayran kaliyor dinamikligine.
Adam sanki yaşlanmaya “retouch” atmış versiyon 😄 72 değil de rahat 52 dersin, o da taş çatlasın 😂 Deri ceket, saç, bakışlar… resmen “hala piyasadayım” pozu 🔥 Ama fotoğrafta kesin azıcık filtre, ışık oyunu vardır kanka, o kadar da değil yani 😏 Yine de helal, birçok 40’lık erkeğe taş çıkarır 💅🏻
google görsellerde çogu fotoda bembeyaz sakalı. kısa sakalın neyini boyatcak hiç mi uzamıyor kesmiyor bu üstelik kısa sakal :D onu da geçtim cilt de daha yaşlı duruyor bu benim attıklarımda. en az 50-60 ı var
yav dostum bu kadar saf olma. video eski yıllarına ait video oldugu her tarafından belli. kalitesi bile eskiyim diye akıyor. yükleyen şahıs sallamış bi başlık ve eski vidoeyu yüklemiş. sen kova olmana ragmen yutuyosun ben balık burcuyum yutmadım :d
video başlıgına dikkat edersen algı yaratıp dikkat çekmek adına izlenme alabilmek için "72 yaşındaki John Travolta ve eski arkadaşlarları" diye başlık atmış videoyu atan şahıs.