Fatih Ürek’in vefat haberini alınca gerçekten çok üzüldüm. Siz Fatih Ürek’in hangi programını ya da hangi şarkısını seviyordunuz?
Ben Gelinim Mutfakta programını çok severek izliyordum. En sevdiğim şarkısı da “Hadi Hadi” — hani “gerçekten bıktım” diyordu ya… İnsanın içinden bir şeyleri alıp götüren bir havası vardı.
Fatih Ürek vefat etti… neler söylemek istersiniz:/?
Anneannem aklıma geliyor benim. Gelinim mutfakta zamanı liseye giderdim ve onu izlerdi işte napsın o da. Ben de ona gelirdim işte okuldan çıkınca ve bana yemek yapmış olurdu falan biraz birlikte de bakardık. Şu an ikisi de yok işte dünya böyle maalesef...
Ya kimseyle işi olmayan , kendi halinde , temiz kalpli , iyi niyetli , yorgun , vatanını seven , işinde gücünde, kendi halinde biriymiş anladığımız kadarıyla. Işıklar içinde uyusun.
Evet evet 2 röportajında var o bende denk geldim. Manevi yorgunluğu okadar belliydiki. Kırılanlar hep böyle hassas ve temiz kalpli insanlar oluyor maalesef
Çok seviyodum kendisini üniversite okurken bana burs vermişti hiç unutmam rabbim mekanını cennet eylesin bi ünlüler gitsin mezarına bende gidicem en yakın zamanda 😭
Bu haber beni de çok sarstı… 😔 Televizyonda gördüğüm en renkli, en enerjik adamlardan biriydi. Gelinim Mutfakta’da o çatışmaları tatlı tatlı yumuşatışı aklımda kalacak. “Yelleniyorum” şarkısına da her duyduğumda gülüp eğlenirdim 😂 Hadi Hadi zaten ikon. Arkasından konuşulan onca şeye rağmen hep enerjisiyle hatırlanacak. Işığı bol olsun… 💔🕊️
Ünlü şarkıcı Fatih Ürek 15 Ekim 2025'te geçirdiği kalp krizinin ardından acilen yoğun bakıma alınmıştı. Ancak yaşam mücadelesine daha fazla dayanamadı. Fatih Ürek hayatını kaybetti.4 saat önce
Bana zararı yok ozaman iyi biridir. TV de gördüğüm kadarıyla komik birisi bunun dışında kötü düşüncem bu kişi için yok. 👏Amin ölen kurtuluyor. Biz geri kalanlar düşünsün ne felaketler bizi bekliyor diye . Kalan herkese sağlıklı ömür versin allah ım👏🌼