Duruş, idealizm, karakter, karizma, mizah, ciddiyet, aidiyet, nasıl anlatılırsa anlatılsın her kaliteli sıfatın bir ucundan temas edeceği, kendisini tanımlayacağı dev bir sanatçıydı... Kaç kere seyrettiğimi, kaç kere ellerim patlarcasına alkışladığımı hatırlamam, kaç kitabında imzası vardır sayısını bilmem. Ayrılışın bu kadar ani, bu kadar beklenmedik olması bir kat daha arttırdı hüznü; umarım kendisi için sakin, huzurlu ve rahat olmuştur böylesi.
Güne maalesef üzücü bir haber ile başladım ölüm haberini aldıktan sonra. Hasta olduğunu biliyordum Bodrum"daki evinden İstanbul"a getirilmesi , tedavisi süreçlerini. Öncelikle Türk Tiyatrosuna büyük hizmetleri oldu. Ferhangi Şeyler ile ilk onu izledim. Güldürürken düşündüren zekaya hitap eden değerli bir usta idi. Münir Özkul"dan kavuğu alması önemli bir süreçti. Mekanı cennet olsun, yolu ışık olsun.
Çok üzüldüm yahu, hemen haberleri açtım... Büyük üstad, büyük usta, bu ülkeye her daim 1 beden büyük gelen zekasıyla, Türk tiyatrosuna verdiği büyük emeklerle, inanılmaz derece katkılarıyla hep hatırlanacaksın...
Her fani gibi oda gidenler ile birlikte gitti. Hayatın kuralı bu. Şimdi yaşamına başka boyutta devam ediyor sadece bu boyutta ki işi bitti yolculuğu devam ediyor.
Allah rahmet eylesin guzide bir insandi, yaptiklariyla, kendi dunyasinin insanlarina yon vermis biriydi, vatandasa da cok sey anlatti.. Ruhu sad olsun, gunahlari affolsun insallah.