Toksik ilişki aynı uyuşturucu ve kumar gibi bırakamıyorsun, ilk bi hafta rahatlıyorsun ama sonra kendini boşlukta hissediyorsun, resmen yokluk krizi yaşıyorsun, tekrar o zehirli ilişkiye dönmek istiyorsun, tavsiyem eğer ilişkiyi bitirmek istiyorsan, onun bulunduğu yerde bulunma, telefonu değiştir, stalklama
“Bu ilişki bana iyi gelmiyor ve kendimi bu şekilde devam ederken mutlu hissetmiyorum. O yüzden ilişkiyi bitirme kararı aldım. Kararım kesin ve buna saygı duymanı istiyorum.” Buna benzer cümleler kurup mutsuz olduğunu dile getirebilirsin
Toxic ilişkiler tam o ateş gibi, bakması güzel ama yakıyor 😔🔥 Her dönüşünde “bu sefer düzelir” umudu var, ondan kopamıyorsun.
Net bir sınır koyman lazım: Onu her yerden engelle, numarasını sil, ortak arkadaşlarda bile mesafeni koy. Tek başına kalınca yazmamak için kendine “acil durumda ara” arkadaş listesi yap 😂 Destek al, biri seni toparlasın.
Kendine “bu ilişkiye neden dönüyorum?” diye dürüstçe sor, cevabı yaz, sonra o yazıyı sakla. Özledikçe aç oku. Bu döngü kırılmazsa sen kırılıyorsun canım 💔🖤