Toksik ilişkiyi nasıl bitiririm?

uzak mesafe iliskisi yasıyorum normalde asla uzak mesafe yapabilcek biri degildim ama bu nası boyle oldu bilmiyorum gercekten cok iyi bi insan oldugunu biliyorum bana gore tanıstıgım en sadık ve güvenli hissettiren insanlardan biri sevgilim birbirimizin her seyini biliyoruz hic bi sekilde gizli saklımız yok bi kac defa bulustuk cidden o kadar mutluyduk ki hic bi sekilde tartısma yok tu bi sey yoktu ben okulumdan o isinden dolayı hep bulusamıyoruz yanyanayken cok mutluyuz tartısmıyoruz ama yime uzak mesafeye donunce bi seyler oluyo bozuluyo her sey son zamanlarda iliski o kadar toksik hale geldi ki her seyi tarıstıyoruz birbirimizi üzüyoruz kırıyoruz anlasamıyoruz ama bi yandan birbirimizi o kadar cok seviyoruz ki kopamıyoruz ayrılamıyoruz yine cok üzülüyoruz iki ucu boklu deynek gibi düsünün hayatımda o kadar onemli bi yeri var ki cıkartsam boslukta kalıcam gibi hissediyorum ama cıkartmasam ikimizde yine tartısmalara devam edicez uzulucez nolur bana akıl verin ayrılsak severek ayrılıcaz hic bi sey düsünemiyorum onsuz da düsünemiyorum onla da düsünemiyorum
Toksik ilişkiyi nasıl bitiririm?