4 yıl boyunca fake sevgiliyle kandırıldım, bu büyük hayal kırıklığını nasıl atlatırım 😔?

Birkaç yıl önce biriyle tanıştım sosyal medyada, adının Atakan olduğunu söyledi (zaten profili de Atakan ismiyleydi), bununla sevgili oldum. 4 yıl sürdü aşkımız. Çok aşıktım kendisine, deli gibi seviyordum. Ama tuhaftır ki hiç buluşmadık, uzak mesafeydi. Hiç anlık atmadı, görüntülü konuşmadık ama çok seviyordum. Yaşının da 23 olduğunu söylemişti. Çalışmadığını, babasının zengin olduğunu ve ayrı bir evde tek başına yaşadığını söylemişti. Arabasının Aston Martin olduğunu söylemişti. Boyunun 194 olduğunu söylemişti. Mimarlık mezunu olduğunu söylemişti. Üsküdar'da oturduğunu söylemişti... Sonradan öğrendim ki...

Kendisi 29 yaşındaymış.

Adı Atakan değil, Recep'miş.

Boyu 165 cm civarındaymış.

Aile evinde ve kirada yaşıyormuş.

Bırak Aston Martin'i, normal arabası hatta ehliyeti bile yokmuş.

Mimarlık mezunu değil, lise terkmiş.

Üsküdar'da değil, Esenler'de oturuyormuş.

Attığı fotoğraflar kendine ait değilmiş.

Hesabı da fakemiş.

Hatta Burak Can/Tayfun/Kenan gibi birçok başka isimlere kayıtlı Instagram hesapları varmış ve orada da birçok kızla sevgiliymiş.

Onlara da bambaşka kişilerinin fotoğraflarını atıyormuş, hiçbir zaman kendi fotoğrafını atmıyormuş; hiçbir zaman da kendi ismini kullanmıyormuş.

Kafayı yicem!!! Ya bu ne? Birde ben bununla 4 yıldır sevgiliyim!!! Allah'ım sabır!!!

Ne yapacağım şimdi ben? 4 yılımın boşa gitmesine mi üzüleyim? Verdiğim emeğe mi üzüleyim? Bunun gibi biri tarafından kandırılmış olmama mı üzüleyim? Sinir krizi geçireceğim yakında!!!

4 yıl boyunca fake sevgiliyle kandırıldım, bu büyük hayal kırıklığını nasıl atlatırım 😔?