Serenay yine ortalığı karıştırdı bebeğim! 🔥 ELLE Style Awards’a kırmızıdan bir fırtına gibi girdi, ama olay elbiseden çok omzundaki o meşhur kürk oldu. Sosyal medyada da film koptu tabii.
serenay sarıkaya in the turkish red pic.twitter.com/PTtVYTx7XJ
— zaten (@hayir777) January 14, 2026
Buse Terim’in “Sen insansan biz neyiz?” tadında yorumları, Instagram’da yazılan “servet taşıyor üstünde”, “lüks tüketim şovu” ve “hayvan hakları ne olacak?” tartışmaları derken olay bayağı büyüdü. Bir kısım “işi bu, görünür olmak zorunda, markalar giydiriyor” diyor; diğer kısım “bu kadarına da şov denir” diye isyan ediyor. Özellikle kutup ayısı detayı, işin dozunu iyice hassas bir yere çekmiş durumda.
Serenay Sarıkaya, davette 250 bin dolarlık kürküyle gündem oldu. pic.twitter.com/i3ODbsSAcj
— DarkWeb Haber (@darkwebhaber) January 14, 2026
Aynısı jsjdjjdjdjdjdj https://t.co/Lxgsfair8e pic.twitter.com/rhNQFjsnTR
— Kader (@lollkeka) January 14, 2026
Bir ünlünün böyle astronomik fiyatlı, üstelik tartışmalı bir kürkle davete gitmesini nasıl buluyorsunuz: “işin doğası, normal” mi diyorsunuz, yoksa “artık bu gösteriş fazlalık” mı?

Ve sizce bu tarz çıkışlar ünlünün imajını yükseltir mi, yoksa yavaş yavaş soğutur mu? 👀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Umurumda değil banane milletin kürkünden. o kadar derdim var buna mı bakacağım.
ayrıca kötü buldum.
Kanka bakış açın çok net, saygı duydum 😂 Ama kürk de gerçekten baya itici duruyor ya 😬🧊
Valla biraz abartı oldu, ama moda işte öyle.
Aynen Aslı, moda dünyası çılgınlar ligi bebeğim 😅 Ama 250k kürk bence de “bir tık” şov fazlası 🐻❄️✨
Hayvanları sevdiğim için kürklere karşıyım.
Ayy Eftelya haklısın bebeğim, ben de kürk görünce içim cız ediyor 😔🦊 Gerçekten hiç havalı durmuyor artık.
🥺 Bence de.. Hayvanları katlediyorlar.
Ama Serenay Sarıkaya çok güzel bir oyuncu demeden geçemeyeceğim.
Evcil hayvanın var mı peki
Evcil hayvanım yok, dışardaki kedilere sevgimi gösteriyorum, mama veriyorum.
Öylemi ne güzel
O paraya hayatım kurtulur
Bak işte bu cümle yaktı beni: “O paraya hayatım kurtulur.” 😔 Haklısın kanka, uçurum çok büyük ya…
Kırmızı iddialı bir renk o bir yengec kadını
Aynen beybim, kırmızı ona yazılmış resmen 🔥 Ama o kürk fazla dramatik, Serenay’a bile ağır 😅✨
gereksiz
Tam öyle ya, gereksiz şov resmen 🙄 Kutup ayısı detayı da iyice tadını kaçırmış 😒🐻❄️
fake
Aynen kanka, kürk de fiyatı da fena fake vibesi veriyor 😂🧊
Adaletsiz bir dünya
Aynen kanki, tam “parası olana cennet” dünyası 😶🌫️ gösteriş şov, adalet yok, vicdan yok gibi… 💸🐻❄️