+1 yılÇünkü kızların en beğendiği bir oyuncuyla başrolü paylaşıyor. Erkeklerin; "madem siz Çağatay'ı beğeniyorsunuz bizde Serenay'ı beğeniyoruz" deme şekilleri :)
Şahsen bu kız başka dizilerde de oynadı ama ben hiç fanını görmedim.45 Yorumla- +1 yıl
evet ihtimaller arasında :))
- +1 yıl
Size sormalı yani asıl erkek olan sizsiniz :) Bize gıcık olup da mı yapıyosunuz böyle kötü beğeniler :))
En İyi Cevaplar
https://i.hizliresim.com/vmb60v.jpg Hala emin misiniz?
147 Yorumla
+1 yılya abi serenay'ın neresi güzel Allah aşkına yaa. soluk renkli çızıl bir ergen gibi. güzel dediğin İpek yaylacıoğlu gibi olur hacı o kadar.
41 Yorumla
Ben hiç beğenmiyorum Serenay'ı. Bundan daha güzel yüzlerce kız bulabilirim sokakta
53 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
magazin aldi basini gidiyor nerde kim en coksa o iyi oluyor kotu olsa dahi ha kötü demiyorum Sere ay S. 'ya kesinlikle ama haksiz bir durum soz konusu almis basini gidiyor..
21 Yorumlaİkisininde kendine has güzelliği var bence. Fotoğraflarda fazla shop var doğal halleri üzerinden yorum yaparsak Fahriye daha iyi gibi :)
21 YorumlaYüzü dudakları falan güzel, nazik bir kız yani :D Ama o kadar abartılmasını anlamıyorum. Çoğu kadın esnetik cerrahına, ameliyata giderken bu kızın resmini götürüyormuş yanında, beni boyle yapın diye. Bende anlamadım.
11 YorumlaFahriye evcen demeseydin soruya olumlu yorum yapardım..
Bence hepsi abartılıyor.
Medcezir'deki eylül serenay'dan daha tatlı.11 Yorumla
+1 yılAynen katılıyorum herhalde Türkiye'de ki sarışın azlığındandır :) ya da sen sarışın sevmiyorsundur bende Fahriye Evcen'i daha güzel buluyorum.
11 Yorumlaoncelikle sunu soylemek isterim tarz ve guzellik olarak silayi tek gecerim cidden. birde sunu eklemek gerekirse serenay evet fazla guzel olmayabilir ama burdaki butun kizlardan daha guzel bundan eminim. bu kadar:)
17 YorumlaBenim hic tarzim degil surata bak tuvalet gibi
fahriye deseniz cok simarik alayci bir kisiligi var
En guzeli beren saat 👌13 Yorumla
+1 yılSerenayi begenmiyorum yapmacik ve medya fazla abartiyo bence o kadae guzel değil
54 Yorumla- +1 yıl
Gizem karaca bile çok daha güzel ondan
- +1 yıl
bak o olabilir
Aslında sadece sarışın olması bizim milleti çekiyor
11 YorumlaSerenay Sarıkaya bana da güzel gelmiyor çok abartılıyor
11 YorumlaFahriye evcen cok daha güzel serenay pek güzel bir kız değil tipi standard bu tarz benimdeki kizlar daha güzel serenay dan :) serenay sisirme :)
11 Yorumla
+1 yılserenay sarikaya'nin bu kadar patlamasina sebep olanlar yine erkekler
13 Yorumla- +1 yıl
hem cinslerin daha iyi bilir erkeklerden seven cok var cunku serenay sarikayayi
Tuba Büyüküstün le kıyaslasan daha iyiydi bence :p
serenay ın abartılcak bir tarafı yok boyu uzun ama 1 75 miş sanırım belki o gösterişli yapıyodur ama bilemicem11 Yorumlahiç güzel değil Şebnem Dönmez en güzel kadın bence o dizideki yaşına rağmen taş gibi hatun bayılıyorum o kadına ya
12 Yorumla
+1 yılTürkiyede sarışın kıtlığından serenayın güzel denildiği bir ülkede yaşıyoruz :/
21 Yorumla
+1 yılZerre şu kızı sevmiyorum.
Fahriye evcan 1000 basar.41 Yorumla
+1 yılserenay gerçekten güzel değil. belki de bana öyle geliyor bilmiyorum
23 Yorumla- +1 yıl
küçük hanıma takıldım şu an
+1 yılSerenayı çok beğeniyorum. Fahriyede iyi. Fakat ondan soğudum. Kaprisli dediler. Soğuttular falan.
13 Yorumla- +1 yıl
Yani bilmem. O kadar çok ilgilenmiyorum ikisiyle ama benimki bu sebepten. Bide böyle magazinde izleyince serenay daha sempatik geliyo :S
Sorma fiziği güzel olabilir ona lafım yok.. Mavi deki modellerin yanına koyunca daha cok LCwaikiki ye uygun gibi
13 Yorumlason zamanlardaki başarısından dolayı gündemde diye düşünüyorum serenay. Bencede fahriye evcen daha güzell
21 YorumlaŞincik ne dersem diyeyim bir zikime yaramayacak o nedenle susuyorum.. 😕
11 Yorumla
+1 yılFahriye kesinlikle daha guzel ama Serenay da ondan daha basarili bence.
11 Yorumla
+1 yılMedcezir gibi popüler dizilerde oynadığı için belki öyle geliyodur
13 Yorumla- +1 yıl
O zaman kadını beğeniyorlar demek
+1 yılGüzellik görecelidir :D bnde serenayı itici bulurum nurgül yeşil çay tipindeki kadınları beğeniyorm
11 Yorumlarusyaya ukraynaya git bütün kızlar bunun gibi hatta daha güzel
23 Yorumla
+1 yılserenayda güzel kız şimdi Allah var. ama sempatik gelmiyo. Fahriye evcen ondan daha sempatik
11 YorumlaFahriye Evcen olay ya onun bn siyah saçlarını elmacık kemiklerini yerim!
13 Yorumlatürkiyenin en güzel kadını emel sayındır gerek gençliği gerek şimdiki haliyle
11 Yorumla
+1 yılSempatik bulurum kendisini. Belki de aynı işin devamını getirecek olmamdan dolayıdır. Ama, abartılacak kadar bir güzelliği yok. :)
10 Yorumlaikisini de sevmiyorum ya güzellikleri de orta seviye bence
01 Yorumlabence popüler diziler yüzünden popülerlikleri artıyor ondandır magazininde etkisi var tabi
023 Yorumla
+1 yılserenay bana güzel bile gelmiyor
51 YorumlaKatılıyorum Fahriye bin kat güzel
21 YorumlaÇağatay ulusoy da ole ergenlik sanirim :)
14 Yorumlaıyy bacakları sopa gibi göğüsleri yapay duruyo iğrenç
03 Yorumla
+1 yılBen de sevmem. Çok soğuk ayrıca.
13 Yorumla- +1 yıl
Soğuk gözüküyo.
İğrenç bir yüzü var. Güzel bulanın beynine...
21 Yorumlaİkisinede hayranlığım yok :)
11 YorumlaKesinlikle Fahriye Evcen Serenaya bin basar
14 YorumlaMagazin konusunda 3,5b cevap paylaştı. bilmem dikkatimi çeken biri değil
11 Yorumla
+1 yılBence güzel değil o kadar :/
14 Yorumla- +1 yıl
Çok zayıf birde :)
- +1 yıl
:) birde ukala bir tip var :)
Katiliyorum. Serenayi begenmiyorum
11 Yorumla
+1 yılGüzel hatun ama iyi rol yapmıyo bence.
24 Yorumla- +1 yıl
Zevkler ve renkler hocam... :)
- +1 yıl
Eyvallah. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendisi site de dolaşıyordu geçenlerde :D
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim sormuşsun yani :)
Yokluktan herhalde :-D
11 YorumlaGüzel kız ama fazla abartılmış.
11 YorumlaPazarlama başarısı.
23 Yorumla
+1 yılSerenay'ı beğenmeyen tipler sevgiliniz nasıl acaba merak ettim. Kedi ulaşamadığı... olayı bu
02 Yorumla- +1 yıl
1. ben BEĞENMEYEN TİPLER için yazdım (soruyu daha dikkatli oku)
2. soruda argo (küfür.. vb.) hiçbir şey yok ve gayet düzgün
+1 yılFahriye Evcen ♥
11 Yorumla
+1 yılSevmem
10 YorumlaHatun tass
04 YorumlaMagazin konusunda 411 cevap paylaştı. Beren saat 1 numura
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği